Filmul Basic Instinct i-a adus bani si faima, dar si o pierdere uriasa

Sharon Stone, frumoasa si inteligenta actrita din Basic Instinct, a marturisit ca din cauza acestui film de mare succes a pierdut custodia fiului sau.

Pentru prima data, Sharon Stone face marturisiri complete despre consecintele rolului sau din Basic Instinct (Instinct Primar) asupra carierei  sale, dar si asupra vietii personale. Filmul i-a adus bani si celebritate, dar i-a adus o infrangere in justitie: batalia pentru a obtine custodia fiului ei s-a complicat enorm.

Este rolul care i-a adus consacrarea. In 1992, Sharon Stone a interpretat-o pe Catherine Tramell, o scriitoare bogata si super inteligenta in filmul  “Basic Instinct”. Un film care a transformat-o intr-un veritabil sex-symbol, gratie mai ales celebrei scene a interogatoriului, in care, plina de senzualitate, isi pune picior peste picior, oferind anchetatorilor momente cutremurator de … placute, intrucat nu avea lenjerie intima.

Scena a devenit emblematica in lumea cinematografiei. Insa a costat-o scump pe Sharon Stone. A pierdut procesul de custodie pe care il avea cu fostul sot, Phil Bronstein, pentru fiul lor, Roan, acum in varsta de 22 de ani.

„Judecatorul l-a intrebat pe baietelul meu, pe-atunci foarte mic, stii ca mama ta joaca in filme porno? Judecatorul a pus la indoiala calitatile mele de parinte, pentru ca am facut acel film” – a declarat vedeta in podcast-ul “Table for Two”.

„In ziua de azi, oamenii se dezbraca la televizor. Dar eu, pentru o scena de 16 secunde de nuditate sugerata, am pierdut custodia fiului meu. Mi-au rupt inima. Pur si simplu” – a povestit Sharon Stone, care, la scurt timp dupa, a inceput sa aiba probleme cardiace. De asemenea, frumoasa actrita spune ca acel film a pus capat si vietii ei amoroase, pentru ca barbatii nu mai voiau sa iasa cu ea, considerand-o frivola.

Vezi si:  Producţia "On the Adamant" a obținut Ursul de Aur

AM