Horoscop Taur 2024-2025

Taurii vor avea multe oportunitati in planul carierei. Mai ales cei care isi cauta un loc de munca, vor fi ofertati. Unii nativi, mai ales femeile din Taur, vor avea insa tendinta sa dea cu piciorul acestor oferte. O lipsa de energie, o iluzie ca “lasa, eu merit mai mult”  poate duce la ratarea unor ocazii. In plan sentimental, situatia e destul de greoaie pentru nativii Taur singuri sau pentru cei aflati in relatii complicate. Cei singuri se tem ca raman singuri toata viata si au sentimentul ca, poate, nu mai are rost sa incerce noi relatii. Cei aflati intr-un parteneriat in criza sau problematic au sentimentul ca despartirea bate la usa. Se acumuleaza foarte multe frustrari la capitolul sentimental, iar Taurii, prin firea lor impulsiva, pot starni scandaluri din nimic. Fiti atenti la ceea ce aveti de facut, calculati-va pasii bine. Nu va lasati cuprinsi de manie. Vorbele spuse la nervi nu pot fi luate inapoi.

Prima jumatate a lui 2024 nu e neaparat generoasa la capitolul financiar, insa lucrurile se imbunatatesc incepand cu luna iunie.

Sanatatea este amprentata de starile de nemultumire din viata de cuplu/familie, asa ca cei nascuti sub acest semn zodiacal pot suferi de insomnii si agitatie.