Horoscop Taur 2024-2025

Primele 6 luni sunt oarecum plictisitoare. Nativii Taur pot avea senzatia ca totul stagneaza in jurul lor si ca nimic din ce si-au propus ori ce au sperat nu se intampla. Dimpotriva, pot chiar sa apara unele blocaje, mai ales pentru cei nascuti in a doua decada. „Cutremurele” apar in a doua jumatate a anului si pot viza viata sentimentala – cu tentatii pentru cei casatoriti (motiv posibil de divort), si aparitia unor personaje noi, pentru Taurii singuri (posibile dezamagiri, care va scot din circulatie o vreme). Asadar, si in pentru cei in cuplu, si pentru cei care acum cunosc pe cineva, sunt posibile tensiuni, unele atat de grave incat duc la rupturi definitive.

Schimbari majore posibile si in profesional, in a doua jumatate a anului : oferte noi, cu schimbarea completa a domeniului de activitate. Sau la actualul loc de munca ocuparea unui alt post, care vine cu responsabilitati mai mari. In primele sase luni ale anului, aceeasi stagnare si aceleasi blocaje si in plan financiar. Situatia banilor se mai imbunatateste dupa luna iulie, dar sfatul astrologului este sa faceti economii tot anul. Puteti fi tentati sa cheltuiti in exces pentru a face placere altora – cadouri scumpe, mese imbelsugate in restaurante pe care nu vi le permiteti. Mare atentie!

De asemenea, aveti grija de sanatatea voastra si nu munciti pana la epuizare. Odihniti-va cat mai mult. Zonele sensibile sunt sistemul nervos si dintii.