Curs Valutar BNR

Vrei să afli care este cursul bnr de azi? Eşti în locul potrivit. Aici vezi care este evoluţia banilor în lei şi valută.

Acest portal îţi permite să descoperi zilnic cursul euro şi al dolarului, precum şi al altor monede de circulaţie internaţională, fiindu-ţi de ajutor în cazul în care vrei să fii la curent cu informaţii despre valoarea banilor, îndeosebi dacă vrei să schimbi bani sau trebuie să încasezi de la rude, prieteni şi aşa mai departe.

Acest site unde poti consulta cursul valutar bnr este actualizat în permanenţă conform Băncii Române şi îţi permite inclusiv să faci o simulare pentru a vedea care este rezultatul unei conversii în orice monedă de interes şi să-ţi gestionezi finanţele mult mai uşor. Nu-i aşa că e mai simplu decât să pierzi timpul cu multe calcule?

Accesul la informaţii este 100% gratuit, disponibil 24/7, astfel încât tu să poţi fi mereu la curent cu toate schimbările cursului valutar indiferent de oră sau de locaţia în care te afli. Descoperă chiar acum care este cursul valutar în euro, dolari, lire şi alte monede de interes!

Noi te ajutăm să fii informat corespunzător înainte de a ajunge la casa de marcat a centrelor unde poţi să-ţi schimbi banii.

Informaţiile au caracter orientativ şi pot suferi schimbări periodice în funcţie de evoluţia în piaţă a monedelor de circulaţie internaţională.