Hugh Jackman ingurgiteaza 8000 de calorii pe zi pentru rolul Wolverine

Actorul e in toiul pregatirilor pentru rolul Wolverine din filmul “Deadpool 3”. Pentru a-l intruchipa mai bine pe super eroul din universul Marvel, Hugh Jackman urmeaza un regim cu un regim caloric urias.

Hugh Jackman ingurgiteaza, zilnic, 8000 de calorii. Scopul ? Refacerea masei musculare. Pe Instagram, Hugh Jackman a distribuit detalii privind rutina sa zilnica: sport mult si mese interminabile de dimensiuni XXL. In fotografiile de pe contul lui de Instagram, Hugh Jackman apare mancand peste, doi hamburgeri cu pui si doua bucati de friptura.

Actorul australian, in varsta de 54 de ani, trebuie sa urmeze acest regim strict, bogat in proteine si calorii, pentru a-si reface masca musculara inainte de a incepe turnajele la filmul “Deadpool 3”.  „Construiesc masa musculara. Ii multumesc bucatarului Mario ca ma ajuta sa am grija de sanatatea mea” – scrie vedeta de cinema, pe retelele de socializare. Hugh Jackman a postat fotografii cu toate caserolele in care e mancarea pentru o singura masa. Fiecare caserola are eticheta cu numarul de calorii. La o singura masa, faimosul actor savureaza nu mai putin de 6 feluri de mancare.

Intr-un interviu pentru BBC, Hugh Jackman a explicat ca rolul Wolverine i-a afectat permanent vocea. „Vocea mea nu mai e asa puternica din cauza tipetelor si a icnetelor si maraiturilor” – a marturisit Hugh Jackman, care interpreteaza acest rol in seria Marvel de 20 de ani.

AM