The Rolling Stones pentru a 14-a ora pe primul loc in topurile din Marea Britanie

„Hackney Diamonds”, noul album al trupei Rolling Stones, e pe primul loc in clasamentele muzicale. Cei trei rockeri“bătrâiori” din legendara formatie inca pot magnetiza masele.

The Rolling Stones, trupa creata in 1962, s-au plasat pentru a 14-a oara pe primul in loc in topurile muzicale din regat. Noua performanta e datorata noului lor album, „Hackney Diamonds”.

Mick Jagger (80 de ani) Keith Richards (79 de ani) si Ronnie Wood (76 de ani)au lansat noul album saptamana trecuta si imediat au ajuns pe primul loc in topul vanzarilor Official Albums Chart, conform unui comunicat al Official Charts Company. Astfel, The Rolling Stones ajung alaturi de alte figuri emblematice ale industriei muzicale, cum are fi The Beatles sau Robbie Williams si Bruce Springsteen care au avut cate 11 albume pe primul loc in UK’s Official Albums Chart.

Dupa o pauza de piese noi de 18 ani, Rolling Stones au scos albumul „Hackney Diamonds.” De asemenea, este primul LP aparut dupa disparitia bateristului Charlie Watts, care a murit in 2021.

„Hackney Diamonds” e pe primul loc in topuri nu doar in regat, ci si in Australia si Germania. Albumul este rodul colaborarii cu nume de referinta din istoria contemporana : Paul McCartney, Elton John, Stevie Wonder si Lady Gaga.

Albumul contine 12 piese si a fost inregistrat la Londra, New York, Los Angeles si Nassau (Bahamas). In doua dintre piese sunt folosite inregistrari cu Charlie Watts la tobe.

MM