Horoscop Gemeni 2024-2025

Gemenii vor avea o viata intima foarte bogata, mai ales cei singuri. De altfel, pentru ei, 2023 e un an exploziv … in dormitor, cu aventuri dupa aventuri, dar nimic serios, doar distractie. Unor nativi Gemeni li se poate intampla ca, in acest tavalug amoros, chiar sa se indragosteasca. Din pacate, pentru Gemenii celibatari, 2024 nu e anul cel mai potrivit, asadar este posibil sa va loviti de persoane inchise emotional, disponibile doar pentru clipe placute, nu si pentru angajamente mai serioase. Cei in cuplu vor fi mai atenti si mai creativi si vor redescoperi calitatile partenerului/partenerei, asa ca se vor bucura de o reapropiere. Posibila reconciliere cu o iubire din trecut, care acum cateva luni parea imposibila. E adevarat ca oricine merita a doua sansa, dar nu va pripiti. Daca reusiti sa „treceti cu bine” de luna martie, care ne predispune pe toti la melancolie si la o stare emotionala mai putin rationala, din aprilie incolo veti vedea lucrurile mai clar si veti simti/sti daca e cazul sa reprimiti aceasta persoana in viata voastra.

La serviciu sau in afaceri beneficiati de un suflu nou, daca va puneti la bataie creativitatea. Gemenii vor munci mult si vor avea castiguri deloc de neglijat. Nativii se pot simti obositi si fara motiv.

Un alt aspect privind sanatatea Gemenilor se refera la instabilitatea mentala: acum puteti fi de o bucurie contagioasa si peste cateva minute nimeni si nimic nu va intra in voie.