Horoscop Gemeni 2024-2025

Viata personala/sentimentala a nativilor din zodia Gemeni va fi marcata de instabilitate. Asta din cauza lor, fiindca vor fi nehotarati, plictisiti, pe scurt parca nu le covine nimic. Este incurajator insa ca asemenea stari nu vor fi de durata. Acum va plictisiti sau parca vedeti numai defecte la partener/partenera si peste nici o ora, sunteti cu totul alt om. Cei singuri vor avea oferte sentimentale, dar e important sa stie sa le fructifice. 2024 e, in general, anul multor oportunitati, pentru toate zodiile, iar Gemenii nu fac exceptie. Singura problema e ca nativii din Gemeni, mai ales barbatii, pot fi foarte “aprinsi” la inceput, iar apoi sa le scada interesul. Fie invers. Sunt oarecum nepasatori in fazele incipiente ale unei relatii, iar apoi, cand li se intoarce spatele, incep sa devina mai inflacarati.

Planul carierei e mai stabil decat cel sentimental. Cei care au un loc de munca unde sunt multumiti ar putea fi avansati sau pot beneficia de o crestere de salariu. Gemenii aflati in cautarea unui job vor avea oferte, mai ales in a doua jumatate a anului.

Cu sanatatea veti sta bine, dar nu neglijati controalele stomatologice sau de ochi, mai ales daca aveti dureri de cap mai des decat inainte.