Horoscop Rac 2024-2025

A doua jumatate a anului e mai interesanta si mai dinamica in privinta banilor si a carierei. La capitolul dragoste, cei in cuplu se decid pentru marele pas de a se logodi/ casatori sau fac un copil. 2024 este un an al succesului deplin pentru nativii Rac care sunt deja intr-o relatie frumoasa. Racii singuri au parte de oferte amoroase, nu se pot plange. Problema lor insa este ca au tendinta de a face alegeri proaste. Parca din toate personajele din viata lor, aleg cea mai nepotrivita si incompatibila fiinta. Dupa care, desigur, regreta. Deci ceea ce poate vi se pare ca ar putea fi o mare iubire, in cateva saptamani/luni se dovedeste o amagire. Pentru nativii din Rac o mentiune speciala legata de despartiri: cei care au intrat in 2023 cu probleme grave de cuplu sa nu se astepte la reconcilieri si resetare. Inevitabilul se va produce.

Planul financiar e cel mai bine aspectat. Racii cu o viata profesionala activa au castiguri substantiale, banii vin relativ usor, inclusiv pentru cei care au propria afacere. Totusi, sunt posibile pierderi (investitii proaste, cresterea unor dobanzi, datorii uitate care acum va ajung din urma) chiar in perioada zodiei voastre, mijlocul anului.

Atentie la ce mancati. Veti avea o tendinta de mancat compulsiv, mai ales dulciuri. De asemenea, exista pericolul ca, vazand ca ati acumulat kilograme, sa vreti sa scapati de ele rapid si sa va aruncati in activitati sportive excesive. Daca nu aveti grija de voi,  va puteti epuiza. Pentru o parte dintre nativii Rac, excesele de natura sexuala sunt si ele un pericol.