Horoscop Capricorn 2024-2025

In cazul Capricornului, 2024 va fi – din nou – despre munca. Sunt posibile eventuale schimbari la job sau de job, daca vi le doriti, dar in a doua jumatate a anului. Si daca va schimbati serviciul si daca nu, veti avea parte de munca in acest an. Nu sunt neaparat noutati, e o munca de rutina, solicitanta, dar sa stiti ca veti castiga mai bine decat in 2023. Deci e o munca rasplatita. Nativii Capricorn care se tot chinuie sa-si gaseasca un job, vor putea, in sfarsit, sa aiba oferte pe placul lor. Sunt posibile calatorii in strainatate, scurte, in scop profesional.

Viata personala a Capricornului este, oarecum in stagnare. Cei singuri se vor feri de cunostinte noi, din neincredere, comoditate, lipsa de resurse emotionale. Iar pentru cei aflati in cuplu, viata sentimentala va decurge linear, fara sincope. Mai ales femeile Capricorn vor fi oarecum intr-o pasivitate. Asteapta mai mult de la partenerii lor, dar nu fac nimic ca sa schimbe lucrurile. Isi vor gasi refugiul in cumparaturi sau mici vacante. De altfel, mici escapade in natura sunt chiar recomandate.

Capricornii nu au probleme de sanatate, dar se pot simti stresati, obositi fizic si psihic si au nevoie de o deconectare totala.