Horoscop Capricorn 2024-2025

Munca este cuvantul de ordine pentru acest an. Capricornii muncesc enorm, ar avea nevoie de o zi de 34 de ore. Se implica major in viata profesionala, chiar in detrimentul vietii sentimentale, de aceea, posibile tensiuni in cuplu. Nativii Capricorn trebuie sa dea atentie acestui aspect, fiindca isi pot rani partenerul/partenera fiind focusati exclusiv pe munca. Tot din cauza muncii, cei singuri ar putea rata unele sanse in dragoste. Cu alte cuvinte, apar oportunitati, persoane noi, insa fiind preocupati numai de planul profesional, nativii Capricorn nu fac niciun efort pentru a-si arata sentimentele, chiar daca ele exista sau inmuguresc.

Practic, profesia acapareaza absolut tot in viata Capricornilor in 2024. Unii dintre nativi vor dori sa-si schimbe locul de munca, insa in prima parte a anului sansele sunt limitate. Rezultatele excelente din zona carierei si harnicia de care dati dovada inseamna si mai multi bani : posibila crestere simtitoare de salariu sau bonusuri. Apare si tendinta de a cheltui mult, nu  neaparat pe garderoba sau pe distractii, ci si pentru casa. Veti calatori mai mult in 2024, fie in vacanta,  fie in interes de serviciu; de asemenea, viata sociala va fi mai plina ca pana acum, cu petreceri si iesiri saptamanale. Multele responsabilitati profesionale au consecinte asupra starii mentale si fizice.

Incercati sa va linistiti si sa dormiti pe saturate ori de cate ori aveti ocazia. De asemenea, fiti mai selectivi in privinta petrecerilor. Nu trebuie sa mergeti chiar la toate !