Horoscop Varsator 2024-2025

Singuratici! Aceasta va fi starea de spirit a Varsatorilor mare parte din 2024. Mai ales nativii singuri, vor avea sentimentul de pustiu in viata lor, dar nici nu vor fi tentati sa faca noi descoperiri. Vor fi dominati de gandul “le-am vazut pe toate, nimic nou sub soare”. Poate exista, in special la barbatii Varsator, ideea – periculoasa – de a da o noua sansa unei relatii din trecut. Priviti spre viitor si lasati trecutul acolo unde e. Femeile Varsator singure vor fi foarte exigente si, in cazul in care apare cineva nou la orizont, vor avea tendinta de a hiper analiza si de a da inapoi. Sfatul astrologului este sa cumpaniti bine orice decizie, inainte de a respinge pe cineva.

Financiar vorbind, 2024 va fi caracterizat de stabilitate. Vin banii, nu putini, dar parca veti avea mereu senzatia ca nu va ajung si ca trebuie sa mai taiati din cheltuieli. Nu in privinta voastra, pentru voi veti fi mereu dispusi sa cheltuiti. Dar pentru apropiati ati putea manifesta un soi de zgarcenie.

Sanatatea va fi fluctuanta. Starile de bine vor alterna cu stari de lipsa de energie, parca nu vreti decat sa ajungeti acasa si sa stati in pat.