Program TV Romania

Vrei să te uiți la televizor, dar înainte de toate trebuie să faci o selecție în ceea ce privește programele și emisiunile difuzate? Sau cauți un anumit film/ serial, dar nu știi pe ce canal și la ce oră se difuzează? Descoperă ce program TV rulează în acest moment, precum și emisiunile, filmele și serialele care urmează a fi prezentate în zilele următoare.

Acest ghid de căutare este în permanență actualizat și îți permite să fii la curent cu lista de programe TV din România pe care le poți urmări după bunul plac din confortul casei tale sau atunci când călătorești, în transmisie live sau în reluare.

Grila conține sute de programe TV consacrate pe care vei găsi toate emisiunile și genurile tale preferate, de la show-uri, până la drame, filme de comedie, filme de acțiune, desene animate, seriale, documentare și multe altele.

Având la dispoziție toate informațiile despre programul TV de azi vei putea să-ți gestionezi timpul liber mai eficient și să-ți personalizezi simplu modul în care îți petreci timpul liber relaxându-te în fața televizorului.

Utilizarea bazei noastre de date este complet gratuită și disponibilă 24/7, așa că o poți verifica la orice oră din zi sau din noapte.

Programul TV la principalele televiziuni din Romania

Acasa TVAntena 1Antena 3B1Kanal DNational TVPrima TVPro TVRealitatea TVTVR 1TVR 2