Horoscop Scorpion 2024-2025

Nativii Scorpion au un sentiment de debusolare. Fie in viata sentimentala, fie in cariera, parca sunteti dezorientati si parca va intrebati mereu „ce caut eu in viata mea.” Incepeti sa vedeti lucrurile in mod diferit, indiferent de planul despre care vorbim. Chiar daca va bulverseaza initial aceasta epifanie, in timp veti intelege exact ce se intampla si, mai ales, de ce se intampla. Va veti da seama, de exemplu, de adevarata fata a unei persoane apropiate. Sau la serviciu, veti sesiza mai precis tentativele de manipulare ale unui coleg/sef. La inceput nu va vine sa credeti ca asa stau lucrurile si va simtiti dezorientati, parca nu mai stiti ce e realitate si ce inchipuire. Spre mijlocul anului, totul capata sens. In 2024, Scorpionii se pot desprinde de relatii toxice (un partener abuziv, un serviciu nemultumitor, o prietenie falsa). Cele mai multe divorturi ale anului 2024 vor fi in randul Scorpionilor. Inca odata, despartire nu inseamna numai separare de un partener, poate insemna despartirea de un loc de munca, de un colaborator.

Banii va aduc batai de cap in prima jumatate a anului, dar nu e vorba de lipsuri majore. Situatia financiara se imbunatateste apoi, chiar daca nu la nivelul sperat de voi. Mai ales ca sunt posibile unele surprize neplacute: amenzi, cresteri de dobanzi, parteneri de afaceri neseriosi.

2024 aduce pentru nativii Scorpioni slabiciuni la nivelul sistemului respirator, cu raceli si indispozitii de natura ORL.