Horoscop Scorpion 2024-2025

Amor, distractie si bani! Asa s-ar putea rezuma 2024 pentru Scorpioni. Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru Scorpioni in 2024. Nativii din aceasta zodie se vor simti plini de iubire si vor dori sa o ofere neincetat. Scorpionii singuri vor fi coplesiti de oferte sentimentale si vor fi in diverse dileme, nu vor sti pe cine sa aleaga pentru a incepe o relatie. Cele mai benefice idile pot fi cu semne de aer: Gemeni, Balanta sau Varsator. Nu dati atentie cui nu merita. Daca din start vi se pare ca sunteti nepotriviti, bazati-va pe instinct si nu mergeti mai departe. Nativii Scorpion aflati intr-o relatie sau deja casatoriti vor sti cum sa aduca “sarea si piperul” relatiei. Vor fi creativi, inventivi si pusi pe surprize.

La capitolul cariera, pe Scorpioni ii asteapta munca. Multa munca. Insa nu veti avea senzatia ca pedalati in gol. Munca va fi rasplatita, asadar banii nu vor lipsi. Daca doriti sa faceti investitii mari, zodia Fecioarei este cea care va ajuta. Asadar, eventualele achizitii pot fi facute intre finalul lunii august si 21-23 septembrie.

Nu sunt multe de spus in privinta Sanatatii. Doar sa aveti grija sa mancati suficiente proteine de origine animala si sa va odihniti, pentru ca stresul de la serviciu v-ar putea face irascibili.