Horoscop Fecioara 2024-2025

Pentru cei nascuti sub semnul zodiacal Fecioara, 2024 va fi un an destul de zbuciumat. Nu atat pentru nativii singuri, cat pentru cei casatoriti. Pot avea loc rupturi de relatii, pe fondul unor crize conjugale mai vechi. Dar nu e totul pierdut. Daca manifestati calm si mai ales rabdare si echilibru, ati putea trece peste acest hop. Incercati sa luati lucrurile asa cum sunt si sa nu faceti primul pas. Nu trebuie sa plece de la voi o decizie radicala privind despartirea. Daca puteti, rabdati. Este foarte posibil ca partenerul/partenera sa-si revina, ca prin minune, cand va asteptati mai putin. Nimic nu e imposibil pe lumea asta, iar cei care au rabdare pot ajunge la liman.

In privinta banilor, lucrurile stau mai bine. Puteti beneficia de mariri de salariu, bonusuri sau chiar mosteniri. In plus, nativii Fecioara vor fi mai chibzuiti decat de obicei, in acest an, asadar banii vor fi mai multi. Posibile cheltuieli neasteptate, pe finalul anului, fie pentru a cumpara ceva scump – o masina, de exemplu – fie pentru a ajuta pe cineva apropiat.

Sanatatea e buna, dar daca organismul va da vreun semn ca ceva nu e-n regula, mergeti la medic. Starea psihica poate fi afectata de problemele din plan emotional, acolo unde exista.