Horoscop Berbec 2024-2025

Unii nativi din semnul Berbec au tendinta de a trai inca in trecut. Se gandesc cu nostalgie la persoane pe care le-au pierdut, din vina lor. Este insa momentul sa treceti mai departe si sa va concentrati pe prezent si pe viitor, incercand sa nu repetati greselile trecutului. Nu mai bateti la usi inchise, chiar daca aveti tendinta de a incerca sa reluati firul rupt. De altfel, aceasta stare nostalgica si care va poate bloca incepe sa treaca dupa mai-iunie, astfel ca in a doua jumatate a anului 2024 veti fi mai ancorati in prezent.

In plan financiar, lunile aprilie-octombrie sunt cele mai benefice. De aceea, e bine sa strangeti ceva bani in acest interval, pentru ca la sfarsitul anului pot sa apara cheltuieli neprevazute destul de mari. Si inceputul lui 2024 vine cu unele pagube, poate se strica masina sau un obiect costisitor. In privinta carierei, cuvantul de ordine va fi munca! Veti munci mult, veti fi obositi si fizic si psihic, asa ca aveti grija sa va odihniti suficient.

Sanatatea fizica este buna, cu exceptia unor mici probleme de oase – dureri de spate, de ex – dar nu e nimic grav. In plan psihic puteti avea momente de tristete si singuratate.