Horoscop Berbec 2024-2025

Berbecii au parte de o trezire. In ultimii ani s-au complacut in situatii dubioase, in care au facut sacrificii, au sperat ca va fi mai bine, daca lasa sa treaca de la ei, insa nu au facut decat sa se adanceasca in compomis. Au fost inselati, mintiti, tradati, exploatati si totusi au mers mai departe. Acum au puterea sa se rupa.  Nu e vorba, neaparat de cupluri, ci si de viata profesionala. In cuplu, Berbecul care a rabdat pana acum (mai ales din frica de singuratate) va spune „stop” in 2024. Nu foarte usor, cu multe razgandiri, dar pana la urma se elibereaza.

Acelasi lucru e valabil si pentru profesie. Daca nativii Berbec au ajuns la limita suportabilitatii la serviciu, isi vor da demisia sau isi vor gasi altceva. „Iluminarea” poate lua forma unei griji mai mari fata de partener, acolo unde nu exista probleme in cuplu, o reaprindere a flacarii iubirii. Parca Berbecul isi vede iubitul/iubita intr-o alta lumina, mai frumoasa. Daca e vorba de cariera, nativii Berbec parca isi reamintesc dintr-odata ca isi iubesc meseria si devin mai creativi. Berbecii se refac financiar in a doua jumatate a anului, dupa cheltuielile inutile din ultimii ani. Cei nascuti sub acest semn zodiacal vor fi impulsivi (nu ca Berbecii n-ar fi, de obicei, impulsivi !) in primele luni ale anului si devin mai armoniosi din aprilie-mai.

Atentie la probleme in zona capului: migrene, stres, insomnii, dar si la mancatul compulsiv, de nervi, care va aduce nedorite (si multe) kilograme in plus.