Coduri Postale Romania

Codurile poștale sunt alcătuite dintr-o înșiruire de cifre codificate cărora li se atribuie în mod individual regiunea pe care o reprezintă, componenta județeană de care aparțin, reședința de județ, implicit orașul, strada și locația precisă a unui imobil.

Găsește acum coduri poștale din toate orașele din România astfel încât să-ți fie mai ușor să te orientezi. Îți pot fi utile atunci când dorești să te informezi privind reperele adresei tale sau atunci când vrei să trimiți o corespondență.

Pagina noastră îți prezintă lista completă de coduri poștale din România pe care le vei găsi rapid introducând în motorul de căutare locația (strada și numărul).

Drept rezultat al căutării vei descoperi în doar câteva secunde o mulțime de coduri poștale pe străzi și din diferite orașe ale țării, fără a fi nevoit să pierzi timp.

Nu ești nevoit să memorezi toate codurile poștale atunci când ai nevoie de unul și nici nu trebuie să depui efort ca să descoperi ce cod este atribuit destinației la care vrei să-ți trimiți corespondența. Avem o bază completă de coduri poștale din România pe care o actualizăm constant astfel încât să fii mereu la curent și să poți beneficia de informații corecte, actualizate.

Codurile postale din marile orase din Romania

Alba IuliaAlexandriaAradBacauBaia MareBistritaBotosaniBrailaBrasovBucurestiBuzauCalarasiCluj NapocaConstantaCraiovaDevaDrobeta Turnu SeverinFocsaniGalatiGiurgiuIasiMiercurea CiucOradeaPiatra NeamtPitestiPloiestiRamnicu ValceaResitaSatu MareSfantu GheorgheSibiuSlatinaSloboziaSuceavaTargovisteTargu JiuTargu MuresTimisoaraTulceaVasluiZalau