Horoscop 2024

Niciun semn zodiacal nu e ocolit de vantul – uneori intens – al schimbarilor pe care le aduce 2024. Schimbari pe toate palierele vietii noastre, unele ne bulverseaza, pe altele le percepem ca fiind neplacute, insa in final ne vom da seama ca sunt necesare. In functie de zodie, schimbarile apar pe diverse case: finante, cariera, viata sentimentala, casnicie, sanatate. Pentru multe zodii se poate vorbi, practic, de inceperea unei vieti noi, fie in plan profesional, fie in privinta parteneriatelor (de orice natura) ori in sectorul bani.

O viata noua

Pentru fiecare zodie, o viata noua poate insemna altceva. Unii nativi pot cunoaste oameni care devin importanti in viata lor sentimentala sau in cariera. Insa inceputul unei vieti noi poate insemna, in functie de semnul zodiacal, si o despartire. Nu neaparat destramarea unor cupluri; poate fi vorba despre despartirea de un loc de munca, de un partener de afaceri sau de un prieten care ne-a dezamagit. Ne putem rupe de situatii/relatii in care am facut prea multe compromisuri, nu de ieri de azi, ci de ani de zile. 2024 aduce energia si claritatea mentala care ne scoate din blocaj si ne face sa vedem lucrurile in adevarata lor lumina, dupa ce am fost prada unor iluzii sau pur si simplu am refuzat sa vedem realitatea. E valabil mai ales pentru zodiile de foc: Berbec, Leu, Sagetator.

Un an de vibratie 7

2024 e un an de vibratie 7 (2+2+3=7) ceea ce il face special fata de alte perioade astrale. 7 e un numar magic, simbolul spiritualitatii, retragerii in interiorul nostru. Vom fi mai inclinati spre introspectie si spre legatura noastra cu noi insine. In exteriorul nostru, la nivel global, cifra 7, fara sot, se manifesta printr-un soi de individualitate la nivel colectiv. In marile decizii, putem conta mai putin decat in alti ani pe sprijin din afara. Oamenii tind sa fie mai individualisti, iar sustinerea din partea unor institutii (un credit de la banca, de exemplu) vine mai greu si sunt posibile intarzieri.

Un inceput de an mai putin prietenos

Cu Marte si Mercur retrograd, inceputul de an aduce o atmosfera destul de greoaie pentru aproape toate zodiile. Nu e vorba neaparat de evenimente neplacute, vesti proaste sau pierderi financiare ci, mai degraba, de o stare de inchidere mentala si sufleteasca. E un context astral in care putem fi mai nostalgici, mai irascibili si parca fara chef de viata. Influentele lui Mercur retrograd se resimt cateva saptamani bune, inclusiv in februarie. Pe 7 martie are loc un moment deosebit de important pentru 2024: Saturn trece din Varsator in Pesti, pentru prima data in ultimii aproximativ 29 de ani. „Lordul Karmei”, cu e denumita planeta Saturn, are o incarcatura greoaie, iar trecerea in Pesti inseamna accentuarea sensibilitatilor si a vulnerabilitatilor pe care le avem, fiecare dintre noi, in diverse paliere ale vietii noastre. Lordul Karmei ne aduce rasplata: daca am facut fapte bune, acestea ni se intorc. Totul e in functie de ce am sadit in gandurile si energia noastra in ultimii ani.

Horoscopul zodiilor pentru anul 2024

Horoscop Berbec
Horoscop Taur
Horoscop Gemeni
Horoscop Rac

 

Horoscop Leu
Horoscop Fecioara
Horoscop Balanta
Horoscop Scorpion

 

Horoscop Sagetator
Horoscop Capricorn
Horoscop Varsator
Horoscop Pesti