Horoscop 2024

Pentru toate semnele zodiacale, 2024 este anul oportunitatilor, al ofertelor, fie ca ne referim la planul vietii personale, la cariera sau la posibilitatile de sporire a castigurilor financiare. Diferenta insa este ca nativii vor percepe diferit aceasta abundenta de oportunitati si nu toti vor sti sa le exploateze. Cel mai fix dintre semnele zodiacale va fi Berbecul, care si asa este un semn fix si “fixist” cum spun astrologii in gluma. La polul opus, e Racul, care in 2024 nu va rata nicio ocazie sentimentala, baneasca sau profesionala.

2024, anul de vibratie 8, oportunitati infinite

8 este simbolul infinitului, iar 2024 (2+2+4) este anul acestei vibratii, ceea ce inseamna ca universul, prin configuratiile astrale, ne pune la dispozitie o gama larga de oportunitati in acele domenii ale vietii noastre in care manifestam dorinte cel mai intens. Totul depinde de fiecare nativ in parte. Unele semne zodiacale vor fi reticente in a accepta noile oferte, altele vor sti sa ia tot ce e bun din drumul care se deschide in fata lor.

Problemele ce se pot ivi din cauza acestei vibratii foarte intense

Trebuie mentionat insa ca fiind un an de energie intensa, adusa de cifra 8, 2024 poate fi si un an problematic, in sensul ca, avand atatea oportunitati la dispozitie, unii dintre noi pot deveni egoisti, mult prea preocupati de succesul propriu. Astfel, isi pot crea probleme in familie, in cuplu, sau cu prietenii. Este cazul in special pentru nativii nascuti sub semnul Varsatorului. De asemenea, energia intensa a cifrei 8  poate duce la burn-out, la epuizare fizica si mentala, pentru ca, uneori, avand multe posibilitati profesionale anul acesta, nu stim sau uitam sa mentinem echilibrul intre munca si viata personala.

Mercur retrograd ne va influenta tot anul

In 2024, pot sa apara probleme de comunicare pentru toate zodiile. Asadar, aveti grija ce spuneti, cand spuneti si cum spuneti. Mercur retrogradeaza de 3 ori anul acesta! Iata perioadele in care comunicarea cu ceilalti – acasa, la munca etc – poate sa capete accente neplacute. Trebuie sa acordam atentie maxima perioadelor 1 aprilie-24 aprilie, 5 august-27 august si 25 noiembrie-15 decembrie.

Una vorbim, alta ne intelegem

Este posibil ca noi sa spunem ceva, iar cei din jur sa inteleaga altceva. Sau invers. Un mesaj aparent banal trimis de cineva sa ni se para motiv de cearta. Tot ce tine de sectorul comunicare trebuie tratat echilibrat. Avertismentul nu e valabil doar in comunicarile verbale. In perioade de Mercur retrograd, sunt posibile inclusiv perturbari in aparatura de comunicatii – ni se strica telefonul pe neasteptate, de exemplu.