Horoscop Sagetator 2023-2024

Sagetatorii casatoriti sau in cupluri stabile pot trece prin momente de cumpana, unele chiar cu tenta „nucleara”. In functie de harta astrala personala, crizele pot fi mari sau mici. Va fi un sentiment de tradare, de eforturi zadarnice pentru a salva o relatie. Nu intamplator am folosit cuvantul „sentiment”. Poate fi vorba de o perceptie complet subiectiva, fara legatura cu realitatea, in care il invinuiti pe celalalt de ceva ce poate chiar voi gresiti. Analizati bine situatia si vedeti daca nu cumva voi sunteti problema. Femeile Sagetator au tendinta sa flirteze si sa para disponibile desi sunt in cuplu. Va place acest joc, dar trebuie sa inceteze, pentru ca urmarile vor fi regretabile. Pentru nativii singuri, vesti mai bune. Posibil sa cunoasteti pe cineva de care sa fiti atras la prima vedere, iar relatia poate avea potential, daca stiti sa gestionati lucrurile corect.

Profesional, 2023 e incarcat. Aveti mereu un sentiment de nemultumire si ca munciti prea mult, responsabilitatile se inmultesc, iar aprecierile nu vin.  In plan financiar, veti avea cat aveti nevoie si, daca sunteti chibzuiti, chiar puteti pune ceva deoparte.

Este posibil ca cineva din familie sa aiba nevoie de ajutorul vostru: un parinte/bunic mai in varsta, cineva care are nevoie de investigatii medicale sofisticate si costisitoare. Nativii din semnul Sagetator nu au probleme de sanatate in 2023, cu exceptia unor stari de anxietate, lipsa de chef de a face orice profesional. Va paste pericolul ingrasarii, atentie la dieta.