Mersul Trenurilor Romania

Îți place să călătorești cu trenul sau ai nevoie să cunoști rapid care sunt mersurile CFR disponibile către o destinație precisă? Află chiar acum mersul trenurilor dinspre și înspre localitățile și județele feroviare din țară folosind motorul nostru de căutare prin intermediul căruia poți afla în timp util când are loc plecarea către locația dorită.

Prin intermediul portalului nostru vei putea afla mersul trenurilor în România, biletele disponibile, informații privind costurile unei călătorii și multe alte detalii relevante.

În plus, vei putea fi la curent și cu opririle din principalele gări din România și care sunt opririle pe care le fac anumite trenuri până la finalizarea unei rute.

Având la dispoziție un orar de plecări și sosiri pentru trenuri, actualizat, corect, dar și cunoscând mersul trenurilor CFR, vei putea să-ți programezi mai ușor călătoriile și vacanțele astfel încât să te asiguri că ajungi în deplină siguranță la destinație și la ora potrivită.

Pe acest site despre mersul trenurilor CFR vei găsi inclusiv informații despre rutele private, despre tenurile regio și interegio, precum și despre alte trenuri care circulă în mod constant în fiecare oră, zi și săptămână, alături de timpul pe care trebuie să-l aloci viitoarei tale călătorii.

De asemenea, aici poți consulta și programul trenurilor cu rutele parțial suspendate sau dacă există întârzieri.

Mersul Trenurilor CFR din principalele gari din Romania

AradBacauBrasovBucuresti BasarabBucuresti NordCluj NapocaConstantaCraiovaGalati – IasiOradeaPloiesti Vest – Sibiu – SuceavaTimisoara Nord