Horoscop Balanta 2024-2025

Pentru nativii din Balanta, comunicarea joaca rolul esential in 2024, in toate domeniile. Daca nu veti comunica atent, pot sa apara certuri in cuplu, daca e vorba de animozitati mai vechi. Mai ales incepand cu luna martie (2 martie, cand planeta Mercur intra in zodia Pesti) cei nascuti sub semnul Balantei trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a vorbi odata. Isi pot supara partenerul absolut gratuit. In general, domneste armonia in cuplurile in care exista o Balanta, iar in cazul persoanelor singure, vor aparea oportunitati de implinire in plan afectiv. Insa nu neglijati modul in care comunicati.

La capitolul profesie, desi pe alocuri se pot produce blocaje, Balantele au noroc tot anul: pot sa apara promovari sau oferte noi si foarte bune. Veniturile Balantelor cresc in 2024, iar unii nativi pot conta si pe ajutor financiar extern: cadouri de la rude, mosteniri, castiguri neasteptate si nemuncite. Fara sa investiti sume mari, in loc de un cocktail la o terasa, cu banii aceia mparati-va un bilet la loto. Nu se stie niciodata ! De asemenea, Balantele care vor sa cumpere ceva mai costisitor, de exemplu, o masina, sunt indemnate sa astepte pana in octombrie-noiembrie.

Balantele o vor duce bine cu sanatatea, cu exceptia unor eventuale probleme osoase – crize lumbago, gat intepenit etc. In plus, atentie la activitatile casnice si la micile accidente ce se pot intampla in casa.