Horoscop Leu 2024-2025

Leul este printre cele mai favorizate zodii sub aspect financiar. Dupa greutatile din ultimii ani, regii junglei renasc si isi revin cu banii. Dar si banii au un pret, iar acesta va fi munca in exces. Nu va puneti sperante ca va cade ceva din cer, gen castig la Loto sau la cazino. Nu e cazul. Veti fi mai bine sub aspect financiar decat pana acum, insa cu foarte multa munca. De altfel, Leii par total dezinteresati de partea afectiva in 2024. Sunt reci, mentali si asta le aduce succes profesional si financiar. Cei singuri se vor simti bine in singuratatea lor si vor fi chiar fericiti ca isi pot vedea de cariera si de planurile lor profesionale. Nativii de decada a treia ar putea sa aiba mici tresariri sentimentale, insa trebuie sa evite semnele de foc ca si ei (Leu, Berbec si Sagetator). Doua focuri vor provoca o explozie. Dar per total, 2024 este anul in care Leii, atat de pasionali si generosi sentimental, de obicei, vor fi ca de gheata. Din martie incolo, devin si mai organizati cu timpul lor. Pentru prima data dupa 29 de ani, Saturn se muta in zodia Pestilor, si toate semnele zodiacale devin mai organizate. Saturn este „disciplinatorul” zodiacului, iar acest lucru va fi resimtit cel mai mult de Lei.

Dupa atata efort, in viata profesionala vor fi mai apreciati decat pana acum si sunt posibile avansari si chiar mariri de salariu. Disciplinarea adusa de Saturn vizeaza, in cazul Leilor, si atitudinea fata de ceilalti. Leii vor fi mai temperati si mai diplomati.

Ritmul nebunesc de munca poate amprenta sanatatea. Lipsa odihnei ravaseste tot corpul. Incercati, deci, sa va disciplinati si in privinta odihnei !