Actorul Jonathan Majors a fost arestat

Starul din Creed III a fost arestat la New York fiind acuzat de agresiune si hartuire. Imediat, armata americana a renuntat la campaniile publicitare al caror protagonist era Jonathan Majors.

Majors, care a prezentat recent un premiu la gala Oscar, impreuna cu colegul de filmari din Creed III,  Michael B. Jordan, a fost arestat in Manhattan dupa o cearta domestica, au precizat politia si avocatul apararii.

O femeie in varsta de 30 de ani a suferit rani minore la cap si gat si a fost dusa la spital in stare stabila, anunta NYPD.  Majors, in varsta de 33 de ani, a aparut in fata instantei si apoi a fost eliberat. Actorul a fost pus sub acuzare intr-o plangere penala, in care se afirma ca a lovit-o pe femeie in fata, dandu-i sangele. De asemenea, in plangere victima a declarat ca a apucat-o de mana si gat si i-a lasat vanatai.

„Majors e nevinovat si probabil a fost victima unei altercatii cu o femeie pe care o cunoaste. Incidentul a avut loc intr-o masina, iar soferul care a fost martor va contribui la demonstrarea nevinovatiei clientului meu” – a declarat Priya Chaudhry, avocata actorului.

Identitatea femeii presupus agresate de Majors nu a fost data publicitatii. Se pare ca ea a dat doua declaratii scrise si ca ar retracta acuzatiile.

US Army care colabora cu Majors la o campanie a retras toate reclamele pana la lamurirea situatiei. „Oricine beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, insa prudenta ne dicteaza sa retragem reclamele pana la definitivarea anchetei” – a explicat purtatoarea de cuvant a diviziei comerciale a Armatei SUA.

Majors a devenit celebru dupa filmul „Ultimul barbat de culoare din San Francisco” (2019) si joaca si in seria Marvel „Omul-furnica si Viespea: Quantumania,”  de anul acesta.

Vezi si:  Brigitte Macron vorbeste despre diferenta de varsta dintre ea si presedinte

AM