130 de milioane de euro, suma incasarilor estimata pentru Olimpiada de anul viitor

Mai sunt opt luni pana la inceperea Jocurilor Olimpice de Vara, gazduite de Paris. Au fost prezentate articolele care vor putea fi cumparate de marele public. 

Ochelari de soare, imbracaminte, ciocolata, pixuri, brelocuri, jucarii – au fost prezentate circa 3000 de articole care vor fi disponibile pentru marele public, pentru a fi achizitionate. Iar suma estimata a incasarilor ar putea fi de 130 de milioane de euro. Anuntul a fost Edouard Bardon, director adjunct, divizia vanzari a Paris 2024.

“Vor fi disponibile toate categoriile de produse, incepand cu textile, dar si jocuri, plusuri si suveniruri. Veti gasi brelocuri, insigne si medalii, pixuri, agende si alte articole de birou. Sunt articole pentru toate buzunarele, de la 5 euro, la 200-250 de euro, de exemplu ochelari de soare fabricati in Franta” – a explicat Bardon.

Vor fi cumparatori de toate tipurile, de la fanii diverselor sporturi, pana la cei care nu sunt neaparat mari amatori de sport,  dar vor suveniruri de la evenimentele majore.

Distributia articolelor va fi asigurata printr-o retea ampla, de la chioscuri, standuri, pana la supermarketuri ori magazine specializate in articole sportive.

MM