Strategii de încercat la ruletă, vezi care dă rezultate pentru tine

indexstiri.ro

Deși principiul de bază al jocului îți indică faptul că tot ce trebuie să faci este să rotești o roată, iar soarta rundei stă doar în bila care aterizează într-unul dintre buzunare, ruleta este mai mult decât atât. Jocul de ruletă se duce mult mai departe decât un simplu joc de noroc și din fericire, există strategii pe care le poți implementa pentru a-ți crește șansele și pentru a avea o sesiune cu rezultate mai bune. Iar dacă asta nu se întâmplă, măcar vei avea parte de o experiență distractivă și te vei simți mult mai bine știind că ai făcut tot ce era posibil pentru a avea performanțe bune la masa de joc.

Strategia James Bond

Poate suna clișeic sau poate suna chiar logic, dar strategia James Bond chiar există și probabil chiar în acest moment există jucători care profită la maxim de acest stil de joc, poate chiar la Vlad Cazino deoarece este unul dintre cazinourile unde se întâlnesc foarte mulți jucători profesioniști. Există mai multe scene în filme celebre unde James Bond este implicat în jocuri de noroc și chiar joacă la ruletă, dar strategia James Bond nu are origini chiar atât de exacte ci este mai degrabă opera unui pasionat de jocuri de noroc și poet, numit Ian Fleming. Dar cum funcționează defapt această strategie care a primit numele lui James Bond?

Ceea ce trebuie să înțelegi despre jocul de ruletă cu această strategie este că are șanse destul de mari de reușită și sunt destul de puține numere care ar putea să îți ia toți banii. Singurul dezavantaj al strategiei James Bond este că trebuie să pariezi cam 200 de unități la fiecare rotire. Trebuie să plasezi 140 unități pe numerele mari, 50 pe numerele de la 13 la 18 și 10 pe numărul 10. Astfel, indiferent unde pică bila pe buzunarele ruletei, vei avea de câștigat. Dacă din păcate aceasta va ajunge pe numerele de la 1 la 12, vei pierde toți banii. Aceasta este faimoasa strategie James Bond.

Vezi si:  Stăpânirea elementelor de bază: Ghid pentru începători în jocurile de noroc pe bani reali

Strategia Fibonacci

Sistemul Fibonacci este mult mai matematic decât orice altă strategie pe care o vei folosi la jocul de ruletă. Sistemul se concentrează pe șansele de câștig care cresc de la un câștig la altul. De exemplu, trebuie să te pregătești cu un buget destul de consistent care poate susține minim 10 pariuri necâștigătoare consecutive, care vor avea și mize progresive din ce în ce mai mari. Sistemul Fibonacci este o secvență de pariuri ce trebuie respectată indiferent de situație și indiferent de ceea ce se întâmplă în mintea jucătorului. Dacă acesta nu va respecta secvența, întreaga strategie și joc pe termen lung se distruge lăsând în spate un eșec.

Pentru a putea duce la bun sfârșit o strategie Fibonacci, jucătorul trebuie să urmeze o secvență precum aceasta: 0-1-1-2-3-5-8-13. Următorul pariu este mereu suma ultimelor două dacă se întâmplă să fie pierzător. Scopul este să pariezi până în momentul în care câștigi, lucru care îți va returna și investițiile, dar te va ajuta și să fii pe profit. După ce ai făcut acest lucru, trebuie să dai înapoi două numere și să continui cu aceeași miză.

Strategia D`Alambert

Dacă strategiile enumerate mai sus ar fi fost cele mai bune, lista noastră nu ar fi continuat, dar această strategie este renumită pentru două motive destul de ușor de înțeles. În primul rând, Strategia D`Alambert este foarte echilibrată în sensul în care nu este foarte distractivă și nu te ține cu sufletul la gură, dar este suficient de convenabilă pentru cei care nu doresc să își asume niciun risc. Prin urmare, această strategie poate deveni foarte utilă pentru cei care nu trebuie să stea foarte atenți la jocul de ruletă. De exemplu, există jucători care în timp ce folosesc această strategie de ruletă, vor fi activi și în turnee de Poker. jocul pe termen lung la ruletă reprezintă doar un mod prin care ei pot să mai genereze niște buget. În fond, dacă vrei să faci bani din pariurile la cazinouri, trebuie să fii conștient de faptul că este un business și nu mai e distracție.

Vezi si:  5,8 milioane dolari pentru un maieu purtat de baschetbalistul Kobe Bryant

Jucătorii profesioniști spun că această strategie are cel mai scăzut grad de risc și tot ce trebuie să faci este să crești pariul cu câte o unitate atunci când pierzi și să scazi pariul cu o unitate când câștigi. Așa vei crea mereu un echilibru între pierderi și câștiguri, dar vei reuși să generezi și puțin profit dacă vei continua să respecți sistemul pe termen lung.

Concluzie

Jocul de ruletă este foarte apreciat de către toți jucătorii și prin urmare, suntem și noi aici pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii pentru tine și performanța ta din cazino. Pentru mai multe sfaturi ne poți urmări în fiecare zi.