Oferta incredibila facuta pentru Mbappe

Al Hilal ofera 300 de milioane de euro in schimbul luii Kylian Mbappe, aflat in prezent sub contract la Paris Saint-Germain, dar in relatii extrem de tensionate cu francezii.

Dupa sicanari si negocieri, in cele din urma clubul Paris Saint-Germain a permis echipei saudite Al-Hilal sa discute cu Mbappe in vederea unui transfer. PSG l-a inclus pe Mbappe pe lista disponibililor si l-a exclus din turneul de pregatire de dinaintea inceperii sezonului.

Numerose cluburi au lansat oferte pentru celebrul atacant –  Chelsea, Manchester United, Inter Milan, Barcelona, Tottenham – insa suma propusa de saudit le intrece cu mult. Fiind inca sub contract cu PSG, Mbappe trebuie sa fie si el de acord cu transferul. Pana cum, atacantul vedeta al fotbalului european nu si-a manifestat interesul fata de clubul saudit.

Inclusiv primaria Parisului a intervenit in disputa

Anne Hidalgo, primarul Parisului,  si-a exprimat nedumerirea fata de comportamentul clubului PSG. “Nu inteleg ce joc face PSG cu  Kylian Mbappe. Il au pe cel mai bun jucator din lume, Kylian este cel mai bun jucator din lume si au ajuns sa nu-l lase sa joace” – a spus edilul sef al Parisului.

Marul discordiei este contractul lui Mbappe. Atacantul, in varsta de 24 de ani, are contract cu PSG pana in vara anului viitor. El a anuntat deja clubul ca nu doreste prelungirea cu inca un an. In acel moment, conducerea PSG a declansat razboiul: l-a pus pe Mbappe pe lista de transferuri si l-a exclus de la pregatirea din Asia, de dinaintea inceperii sezonului.

AM