Sloturi cu fructe – Motivul popularității

indexstiri

Principalul motiv pentru care sloturile sunt atât de populare este calitatea experienței de joc pe care ți-o oferă. Sunt printre cele mai ineficiente jocuri de noroc din câte există, dar în continuare sunt cele mai jucate dintre toate. În acest articol vom încerca să explicăm care este motivul pentru care sloturile cu fructe sunt atât de populare în pofida faptului că există alte câteva zeci de categorii de păcănele care probabil ar fi mult mai indicate pentru joc. Vom analiza câțiva dintre cei mai importanți factori care au contribuit la popularizarea acestor jocuri și poate că la final ne vom da seama de ce jucătorii iubesc atât de mult să se joace la sloturi cu fructe.

Valoarea istorică

Este adevărat că unul dintre cei mai puternici factori care ajută la popularizarea acestor jocuri cu păcănele cu fructe gratis este și istoricul tematicilor cu fructe. Au fost printre primele simboluri folosite vreodată într-un slot și este probabil singura tematică care s-a păstrat chiar din prima eră și până în prezent. Valoarea pe care o are tematica de fructe asupra sloturilor este atât de mare, încât a fost utilizată și pentru a programa primele sloturi digitale. Datorită schimbării majore pe care cazinourile digitale online au adus-o asupra comunității de pariori, s-a cimentat și mai mult din punct de vedere istoric ideea de tematică cu fructe. Prin urmare, de-a lungul anilor, fructele din sloturi nu au devenit monotone ci au rămas mereu un etalon și pentru dezvoltatorii de jocuri, dar și ca simboluri ale eficienței pentru jucători.

Vezi si:  130 de milioane de euro, suma incasarilor estimata pentru Olimpiada de anul viitor

Pe vremea când sloturile nu ofereau premii în bani, fructele de pe ecranul de joc sau de pe tamburi avea și un rol foarte important în determinarea premiilor pe care aceștia le primeau. La un moment dat în istorie, sloturile ofereau drept premiu bomboane, jeleuri sau dropsuri, iar aromele acestora ar fi fost alese chiar de către fructele care erau implicate în linia câștigătoare. Fructele au tot revenit pe sloturile din toată lumea, într-o formă sau alta, iar asta nu a făcut decât să întărească semnificația simbolurilor și să împământeze foarte bine în mintea jucătorilor că fructele chiar oferă bogăție și câștiguri.

Nostalgia pe care o evocă

După un asemenea parcurs istoric, este imposibil să nu simți puțină nostalgie când vezi fructele de pe un ecran de joc. Al doilea motiv pentru care fructele de pe sloturi sunt atât de populare și astăzi este pentru că îți trezesc anumite sentimente atunci când le vezi pe tamburii unui slot. Înainte de era cazinourilor online, comunitatea pasionată de păcănele era mult mai vizibilă, iar toți jucătorii mergeau în cazinourile fizice. Vegasul este un nucleu de jucători de aparate, iar imaginea care te întâmpina în momentul în care intra pe etajul cu sloturi era absolut incredibilă. Sute de sloturi unde jucătorii nu făceau altceva decât să învârtă tamburi plini cu fructe pline de câștiguri. Mulți dintre aceștia au povestit și au dat experiența mai departe.

Generațiile tinere aveau deja idee despre cum ar trebui să arate un slot, iar când jocurile digitale și-au făcut apariția, ideea fructelor a fost și ea prezentă încă odată. Astfel, s-a creat un val imens de nostalgie care a prins rădăcini adânci în mintea jucătorilor din prezent. Fiecare dintre noi se gândește la sloturi, iar prima imagine care ne apare pe retină sunt fructele. Cum să nu le iubești?

Vezi si:  BBC l-a scos pe Gary Lineker de pe post

Multe opțiuni de joc

Sloturile din prezent se pot împărți foarte ușor în sute de categorii și variante de joc, dar de departe cea mai populară dintre ele și cu cele mai multe opțiuni de joc este categoria sloturilor cu fructe. Există mii de variante ale acestor sloturi și pot fi jucate în mii de moduri. Ecrane de joc cu trei tamburi, patru tamburi, 10 tamburi, plini cu fructe pe care îi poți învârti la nesfârșit, deoarece fructele nu oferă nici saturație. Cumva, atunci când rotești fructe și vezi că îți oferă câștiguri, cumulat cu nostalgie și istorie, îți oferă un fel de validare și te face să te simți că faci parte dintr-o anumită categorie de jucători care înțeleg moștenirea acestor sloturi.

Sloturile cu fructe sunt cele mai multe din industrie și prin urmare, vei găsi fructe pe tot felul de sloturi cu sau fără jackpoturi, cu multe sau puține linii de plată, cu tamburi extensibili sau nu și chiar cu 3 tamburi, 5 tamburi sau în sisteme Megaways.

Concluzie

Așadar, motivele pentru care sloturile sunt atât de populare se întorc mulți ani în timp și ne învață că iubim aceste jocuri și nu doar le folosim pentru speranța câștigurilor. Cel puțin asta este valabil pentru sloturile cu fructe.