A inchiria e un verb cumsecade!

inchiriaza masina

Intelepciunea batraneasca spune ca nu e bine sa datorezi cuiva ceva, ca nu e bine sa umbli cu lucrurile altuia, ca e cel mai sanatos sa folosesti ce e al tau si sa nu ai treaba cu nimeni. A imprumuta sau a inchiria nu sunt verbe potrivite pentru un gospodar, care trebuie sa aiba pe langa casa tot ce ii trebuie, ar fi spus batranii din satele romanesti, din trecut. Dar tot intelepciunea inaintasilor spune ca trebuie sa tinem seama de schimbarea vremurilor, sa intelegem timpul in care traim si astfel sa luam cele mai bune hotarari. Spre diferenta de vremurile in care cele amintite mai sus erau principii de viata, mobilitatea sociala a crescut enorm. Dezvoltarea industriei si economiei, a firmelor internationale care au reprezentante in diferite tari, dezvoltarea turismului in directii de nebanuit in trecut, aparitia formelor de invatamant care presupun deplasarea elevilor si a prefosorilor in locatii diferite de cele in care invata in mod normal, pentru un timp mai scurt sau mai lung, toate acestea si multe altele presupun inchirieri de imobile, de automobile, de aparate electrocasnice mari sau mici si de multe altele. A inchiria e o rezolvare la problema mobilitatii. Fiindca, recunoastem sau nu, a avea o masina la dispozitie a devenit de multa vreme necesitate. Firmele de rent a car Bucuresti sunt raspunsuri la nevoile oamenilor, la fel ca alte firme care furnizeaza servicii populatiei. Iata cateva situatii in care inchirierea unei masini reprezinta o rezolvare profitabila a problemei deplasarii in diferite locatii. Sa luam de exemplu firma de inchirieri Kamo Auto, Bucuresti. In urma analizei obiective a clauzelor contractuale care sunt prezentate pe pagina web a firmei, se pot aduce cateva argumente pentru inchirierea unui automobil, la pret rezonabil:

  1. Orasul in care trebuie sa ne deplasam e atat de departe, incat deplasarea cu automobilul personal ar insemna pierdere de timp, de bani si acumulare de oboseala si stres. Pe langa pierderile care se pot calcula inainte de a hotari inchirierea masinii, mai exista si riscurile situatiilor surpriza: defectiuni tehnice, drumuri blocare, probleme cu asigurarea, rovigneta, expirarea inspectiei tehnice periodice, etc. Din start, fara nicio discutie, aceste aspecte au acoperire cand discutam despre o masina inchiriata de la o firma rent a car Bucuresti. Documentele sunt in ordine, la zi, autoturismele sunt noi si au cel putin dotarile minime necesare. In caz de accident sau probleme tehnice, firma se obliga sa schimbe masina cu una functionala.
  2. Costurile de inchiriere, chiar daca pe langa inchirierea masinii luam in calcul si alte accesorii, cum ar fi scaun pentru copil, portbagaj de plafon sau altele, sunt sensibil mai mici decat costurile combustibilului necesar deplasarii la destinatie si a uzurii masinii.
  3. Posibilitatea alegerii unui model de automobil identic cu cel proprietate personala, sau al unui model pe care ne-am dori sa il conducem, dar nu avem posibilitatea, in mod normal, sa facem asta.
  4. Formalitatile pentru inchirierea masinii se incheie repede, intr-o maniera simpla pentru client. Pe langa varianta online, cea mai raspandita, exista si varianta telefonica. Pe site-ul firmei pot fi urmariti pasii necesari.
  5. Primirea masinii se poate face exact din locul in care ajungem la destinatie. Firma are puncte de inchiriere la aeroport sau in centrul orasului. La dorinta clientului, masina poate fi ridicata din orice punct al orasului bucureti si poate fi predata in acelasi punct, sau intr-unul diferit.
Vezi si:  Strategii eficiente pentru optimizarea costurilor asociate stației ITP

Concluzia e una simpla si la indemana oricui: daca exista varianta simpla de a rezolva o problema, nu are rost sa incerci una complicata. inchiriaza o masina, a inchiria e un verb cumsecade!