Ce aduce prima luna de toamna fiecarei zodii

Am intrat in prima luna de toamna, iar tranzitia de la un anotimp la celalalt se resimte inclusiv la nivel zodiacal. In general, pentru toate semnele zodiacului, septembrie se anunta a fi o luna echilibrata energetic. Dar desigur ca exista si exceptii.

BERBEC – nativii Berbec sunt plini de energie in septembrie, iar in plan amoros pot fi chiar pasionali. E o luna cu munca multa, dar parca faceti totul cu placere.

TAUR – posibil sa fiti mai dornici de liniste si de a sta in confortul propriului camin. Jupiter retrograd pe Taur, deci chiar la voi “acasa”, s-ar putea sa va aduca unele limitari si restrictii.

GEMENI – curiozitatea voastra innascuta e un dar, dar luna aceasta poate fi un dezavantaj. Pentru cei care incearca sa afle un secret sau ceva ce le e ascuns, septembrie vine cu surprize neplacute.

RAC – nativii Rac au tendinta de a fi cam cheltuitori, deci mare atentie la resursele financiare. Daca nu e vorba despre bani, atentie la investitii sentimentale sau la munca prea multa.

LEU – posibil sa va simtiti fara energie si sa vreti sa stai mai mult acasa, cu “clanul” vostru. Septembrie e o luna buna pentru incarcarea bateriilor pentru Lei. Relaxarea si odihna chiar vor da rezultate.

FECIOARA – pentru Fecioare sunt posibile mici turbulente in septembrie: certuri la locul de munca sau in familie, ori pierderi financiare sau probleme de alta natura.

BALANTA – cele mai importante evolutii vor fi in plan sentimental. Balantele singure pot intalni marea iubire. Iar nativii aflati in cuplu se casatoresc sau se decid sa faca un copil.

Vezi si:  Plafonarea preturilor, solutia pentru a opri scumpirile ?

SCORPION – multa alergatura, dar cu folos. Cei care isi schimba locul de munca, nu vor avea o clipa de liniste. Daca nu o schimbare la locul de munca, pot fi diverse evenimente care va tin ocupati.

SAGETATOR – melancolie, parere de rau – cam asa s-ar putea caracteriza luna septembrie pentru voi. Fie v-ati despartit de cineva, fie ati plecat de la un loc de munca, este ceva in trecutul recent care va predispune la nostalgie.

CAPRICORN – o luna linistita, in care veti fi concentrati mai mult pe familie. Unii Capricorni, mai ales cei din primul decan, au parte de castiguri de prestigiu sau in bani.

VARSATOR – nivelul vostru energetic nu e chiar cel mai bun, parca aveti nevoie de mai mult somn ca pana acum. Posibile certuri in familie pe tema banilor.

PESTI – nativii Pesti sunt in forma maxima. Vacanta le-a priit, au chef de munca si de noi inceputuri, fie profesionale, fie in plan sentimental. Sau poate chef de noi investitii, de exemplu incepeti sa va ganditi la cumpararea unei masini noi.

AM