Mbappé: „Mi-au vorbit agresiv!” Dezvăluirile șocante ale starului despre ultimele sale luni la Paris Saint-Germain

In ajunul meciului amical cu naționala Franței împotriva Luxemburgului, căpitanul echipei Les Bleus, Kylian Mbappé, s-a destăinuit despre finalul deloc senin al aventurii sale la PSG. Mbappe a semnat cu Real Madrid pentru cinci sezoane.

„Unele situatii și unii oameni m-au făcut nefericit” la Paris Saint-Germain, a declarat Kylian Mbappé, la Metz, după ce a început sezonul in afara lotului pentru că nu a dorit să-și exercite opțiunea de a rămâne la club pană în 2025.

„La PSG nu am fost nefericit, asta ar însemna să scuip în ciorbă și să-i scuip în față pe toți cei care m-au apărat, dar au fost lucruri și persoane care m-au făcut nefericit”, a explicat el.

Fotbalistul vedeta, in varsta de 25 de ani, nu fusese inclus in lot pentru turneul de vară din 2023 în Japonia și Coreea de Sud, iar conducerea l-a amenințat la un moment dat că nu va juca tot sezonul, după ce acesta le-a transmis conducătorilor că nu dorește să își exercite opțiunea care îi permitea să rămână la club până în iunie 2025.

„Mi s-a vorbit agresiv”

„Cei care m-au salvat au fost (antrenorul) Luis Enrique și (consilierul) Luis Campos, fără ei nu aș fi pus niciodată piciorul pe teren”, a mai spus Mbappe.

MM