Uleiul de masline de calitate – din ce in ce mai cautat

ulei de masline

Un numar mare de magazine de profil s-au deschis in ultimul timp datorita beneficiilor consumului de ulei de masline deja cunoscute de mii de ani, insusi Homer numind acest produs „aurul lichid„. Medicii din antichitate foloseau uleiul de masline pentru tratarea sau prevenirea anumitor boli, aceasta utilizare fiind transmisa pana in zilele noastre. Folosirea acestui „produs minune” atat in bucatarie, cat si in sanatate, nutritie si frumusete, demonstreaza efectele pozitive pe care acesta le are asupra organismului uman indiferent in care dintre aceste scopuri este folosit. Gatitul cu ulei de masline Terra Creta spre exemplu, care este un ulei grecesc extravirgin de o calitate superioara, va da un gust placut mancarurilor preparate, dar in acelasi timp va ajuta si la mentinerea sanatatii.

Datorita beneficiilor multiple oferite de uleiul de masline, tot mai multi comercianti profita de nisa deschisa de acest produs si isi incep adevarate afaceri. Numarul tot mai mare de persoane care isi doresc produse originale si de calitate au rezultat in deschiderea mai multor magazine, atat fizice cat si online, de genul www.masline-ulei-masline.ro, gata sa ofere clientilor produse de cea mai inalta calitate si a caror originalitate este garantata.

Avantajele majore ale acestor magazine sunt acelea ca produsele detin certificate de autenticitate si ca ele pot fi degustate. In acest mod, magazinele din aceasta nisa isi atrag clientii care chiar isi doresc sa plateasca pentru produse originale, fara a exista riscul de a cumpara produse contrafacute.

Un client care isi doreste ulei de masline Terra Creta si care il va achizitiona dintr-un astfel de magazin are garantia originalitatii si pe deasupra va sti exact ce contine produsul respectiv, beneficiile pe care le are in urma consumului, dar si destinatia specifica a acestui ulei (mancaruri gatite, salate, etc). Detinatorii acestor magazine vor oferi toate informatiile necesare oricarui client.

Vezi si:  Inimă sănătoasă de la o vârstă fragedă: rolul unui cardiolog pediatru

Dezvoltarea acestei nise si aparitia unui numar din ce in ce mai mare de magazine cu acest specific au dus la scaderea vanzarilor uleiului de masline in supermarket-uri. Sondajele arata clar ca tot mai multi clienti interesati de ulei de masline isi indreapta atentia catre aceste magazine de nisa, fie ca sunt fizice, fie online. Unul din motivele pentru care clientii se indreapta catre magazinele de nisa este faptul ca in alte magazine se pot gasi produse contrafacute.

In urma cu cateva zile, politia greceasca a arestat 4 persoane care incercau sa vanda ulei de soia amestecat cu diversi coloranti, pe post de ulei de masline extravirgin. In urma flagrantului organizat de catre departamentele de politie din Kilkis si Paoenia Doiranis, cei 4 suspecti in varsta de 18, 23,24 si 40 de ani au fost surprinsi in timp ce vroiau sa vanda 1.000 de litri de ulei de soia ambalat in bidoane de plastic de 5 litri contra sumei de 2.500 de euro, mintind cumparatorii ca este ulei de masline extravirgin.

Se recomanda ca, in cazul in care se doreste cumpararea unui anume tip de produs cum ar fi uleiul de masline Terra Creta, sa se apeleze la magazine de profil pentru a nu exista nici o urma de indoiala vis-à-vis de calitatea produselor. Dezvoltarea pietei de acest gen ofera acum posibilitatea ca orice cumparator sa isi poata achizitiona produsele dorite. Chiar daca eventualii clienti nu locuiesc in orasele in care aceste magazine isi desfasoara activitatea, acestia pot comanda online produsele dorite, calitatea fiind aceeasi ca in cazul produselor achizitionate din magazinele fizice.