Care sunt caracteristicile unui frigider bun

frigider

Frigiderul este un aparat electrocasnic ce presupune o investitie consistenta, fapt pentru care alegerea acestuia poate fi o treaba dificila. Ca si celelalte aparate electrocasnice si frigiderele beneficiaza de numeroase imbunatatiri tehnologice, care cresc confortul si imbunatatesc stilul de viata. Multitudinea de oferte existente pe piata nu usureaza cu nimic aceasta sarcina importanta. Iata care sunt cele mai importante caracteristici ale frigiderelor performante in 2017.

Clasa de eficienta energetica si consum foarte buna

Pentru ca este unul dintre dispozitivele care functioneaza non stop este indicat sa se achizitioneze un aparat dintr-o clasa eficienta, astfel incat sa nu se suprasolicite factura de energie. Specialistii ANRE sustin ca utilizarea de electrocasnice incadrate in clasa de consum A+++, duc la economii substantiale, consumul fiind injumatatit, fata de cazurile in care sunt utilizate frigidere din clasa de eficienta energetica B.

Sistemul de racire

Pe piata din Romania momentan sunt disponibile frigidere cu doua tipuri de sisteme de racire: racire statica si racire No Frost. Racirea statica presupune racirea aparatului prin partea din spate. Stratul fin de gheata format in acea zona, se dezgheta automat cand atinge o anumita dimensiune (2-3 mm), apa rezultata fiind evacuata in cuva de evaporare. Frigiderele cu racire statica prevazute cu congelator trebuie dezghetate si manual, cel putin de doua ori pe an. Aceasta operatiune poate fi uneori destul de neplacuta. Racirea No Frost, tot mai des intalnita la frigiderele moderne, presupune racirea intregului dispozitiv prin miscarea curentilor de aer rece. Acest sistem nu permite formarea de gheata in frigider sau congelator. Frigiderele cu racire No Frost sunt mai performante si mai eficiente fata de cele cu sistem de racire statica.

Vezi si:  Ce soluţii oferă Acer pentru gameri în 2023

Firma Zanussi, Gigantul Samsung si companiile Artic, Indesit, LG – icoane ale calitatii Un alt aspect care asigura calitatea si buna functionare este dat de numele producatorului. Pe segmentul de electrocasnice mari s-au remarcat si s-au mentinut in topul vanzarilor frigiderele produse de Zanussi, Samsung, Artic, Indesit si LH. Dispozitivele robuste, cu design placut si cu tehnologie de ultima generatie ce poarta aceste nume au garantia bunului gust si a eficientei. Frigiderele de top sunt bune dotate, bine echipate si confectionate din materiale de foarte buna calitate, astfel ca pot fi utilizate in state perfecta pentru multi ani. Frigiderele prevazute cu rafturi din sticla securizata, dispenser de apa si interior foarte bine compartimentate sunt mai apreciate de catre romani.

Alte detalii importante care transforma un frigider bun in unul exceptional Designul, volumul, modul de compartimentare, nivelul de zgomot, autonomia fara curent, afisajul electronic si filtrele antibacteriene sunt alte caracteristici pe care le detin frigiderele moderne performante. Un alt aspect important ce trebuie avut in vedere la achizitionarea frigiderului este garantia! Este bine sa se achizitioneze frigidere insotite de garantie la domiciliu. Alte informatii detaliate sunt disponibile pe http://www.topproduse.ro/blog/cele-mai-bune-frigidere.

Frigiderul cu doua usi Zanussi ZRT27100WA model de top in 2017 Frigiderul cu doua usi Zanussi ZRT27100WA este un model cu design placut, prevazut cu tehnologie de racire de ultima generatie. Este bine compartimentat, permite mentinerea alimentelor in stare proaspata pentru mai mult timp. Este prevazut cu afisaj LED care indica temperatura din interior si starea de umiditate. Firma Zanussi a venit pe piata si in acest an cu modele atractive, eficiente si durabile.