Brigitte Macron vorbeste despre diferenta de varsta dintre ea si presedinte

Intr-un interviu in exclusivitate pentru Paris Match, Brigitte Macron s-a destainuit. Ea a vorbit inclusiv  despre diferenta de varsta dintre ea si presedintele Emmanuel Macron.

El s-a nascut in 1977, iar ea in 1953. Emmanuel Macron si Brigitte Trogneux s-au cunoscut pe bancile scolii. Cu mult inainte ca el sa devina presedinte al Republicii, Brigitte Macron i-a fost profesoara de teatru la Liceul de la Providence din Amiens, Somme. Emmanuel Macron avea 16 ani la acea vreme. Brigitte Trogneux era casatorita si avea trei copii.

Fosta profesoara de literatura a vorbit pentru Paris Match despre aceasta diferenta de varsta. „A fost un haos in capul meu. In momentul mortii tatalui meu, eram prinsa intr-un uragan interior. Pentru mine, un baiat atat de tanar, era ceva interzis”, a explicat ea. Ea a continuat: „Emmanuel trebuia sa mearga la Paris. Am crezut ca se va indragosti de cineva de varsta lui. Nu s-a intamplat. In ceea ce ma priveste, nu am mai facut niciodata teatru la La Providence…”. Brigitte Macron a explicat ca privirea celor apropiati a fost greu de infruntat: „Singurul obstacol au fost copiii mei. Mi-am luat timp sa nu le stric viata. A fost nevoie de zece ani pentru a-i pune pe drumul cel bun. Va puteti imagina ce au auzit… Dar nu am vrut sa imi ratez viata” – a declarat prima doamna a Frantei.

Weekend in familia Macron

In acest interviu acordat in exclusivitate pentru Paris Match, Brigitte Macron a vorbit despre viata sa de zi cu zi alaturi de presedintele Republicii. Ea a explicat ca acesta lucreaza tot timpul, inclusiv in weekend! De regula, il insoteste si amandoi isi fac agenda pentru saptamana care urmeaza. Iar prima doamna a Frantei isi face si ea propriul program. Abia cand isi termina munca, cei doi porumbei iau putin aer. „Atunci iesim la o plimbare”, a spus Brigitte Macron.

Vezi si:  Producţia "On the Adamant" a obținut Ursul de Aur

MM

sursa foto: The Times