Harry si Meghan, tot mai singuri

Vedete din lumea showbizului sau din sport sau din alte domenii se distanteaza de printul Harry si de sotia acestuia, Meghan. Pur si simplu se destrama prietenia lor, din diverse motive, dar gurile rele spun ca fosta actrita, Meghan Markle, e rautacioasa si greu de suportat.

Prietenia dintre cuplurile Harry- Meghan si David-Victoria Beckham e de domeniul trecutului

Sotii Beckham sunt extrem de suparati pe printul Harry si pe sotia lui, Meghan, dupa o serie de insinuari; cuplul ducilor de Sussexes a lasat sa se inteleaga faptul ca David si Victoria Beckham ar fi dezvaluit presei detalii despre viata lor privata. Dupa aceste insinuari, David Beckham a fost furibund, spun apropiatii. In plus, desi erau foarte buni prieteni, printul Harry si Meghan nu au mers la nunta fiului cel mare al fotbalistului. Desi, David si Victoria fusesera la nunta ducilor de Sussex.

George Clooney se distanteaza de Harry si Meghan

Nu se stiu prea multe despre racirea dintre George si Amal Clooney si printul Harry si Meghan. Cert este ca erau foarte buni prieteni de familie; Harry si Meghan i-au vizitat de nenumarate ori la resedinta acestora din Oxfordshire, Anglia, si Los Angeles. “Nu mai sunt prieteni la catarama, relatiile s-au racit” – a declarat o sursa la curent cu situatia, citata de Mail on Sunday.

I-au parasit si vecinii

Interpreta Katie Perry si logodnicul ei, Orlando Bloom, vecinii lui Meghan si Harry in cartierul de lux Montecito, erau foarte apropiati de duci. Insa de la o vreme prietenia a disparut. O sursa apropiata interpretei a pus aceasta racire pe seama programului incarcat pe care il au Katie Perry si Orlando Bloom, cu multe calatorii si filmari. “E foarte complicat sa mentii o prietenie apropiata in aceste conditii” – a spus respectiva sursa din Los Angeles.

Vezi si:  Filmul Basic Instinct i-a adus bani si faima, dar si o pierdere uriasa

“Meghan e certareata si greu de suportat”

Se spune ca Meghan e rautacioasa si razbunatoare. Daca ce nu iese cum doreste, incepe nesfarsite interogatorii si anchete. Este si cazul nominalizarilor la premiile Emmy. Seria documentara de pe platforma Netflix despre  viata ei si a printului Harry nu a primit nicio nominalizare, iar Meghan spumega. Da telefoane in continuu si cere explicatii.

AM