Dupa 1-1 cu Slovacia, tricolorii ajung in optimile EURO 2024

Screenshot

Zvonurile ca Romania si Slovacia s-ar fi inteles pentru un egal, care avantajeaza ambele echipe, l-au revoltat pe antrenorul tricolorilor, Edward Iordanescu.

El a spus ca e o rusine sa puna cineva la indoiala integritatea si demnitatea echipei. “Sunt unii care ar trebui sa ne ceara scuze pentru comentariile privind acest meci. S-a vazut clar ca ambele echipe au dat totul pentru a-si vedea propriul interes. Sa vorbesti inainte de meci si sa dai cu noroi in echipe, in jucatori, in munca noastra si in demnitatea noastra e o rusine” – a spus Iordanescu. Pe 2 iulie, Romania se va confrunta cu Olanda, un meci foarte greu.

Si antrenorul Slovaciei, Francesco Calzona, a atras atentia ca s-a vazut clar, in timpul partidei, ca obiectivul jucatorilor slovaci a fost victoria. “S-a vazut limpede acest lucru, noi am fost in posesia balonului mare parte din meci. Am creat ocazii de gol. Nu am facut concesii Romaniei. Au fost doar cateva greseli facute de baietii nostri. Nu cred ca poate cineva sa spuna ca echipa mea nu a jucat pentru a castiga, toate cele 90 de minute” – a declarat Calzona.

“Suntem fericiti cu acest rezultat. Nici ca se putea mai bine. Am venit la meci de la Ingolstadt, am avut probleme cu trenul, dar acum suntem extrem de bucurosi fiindca am castigat si suntem in optimi” – spunea, imediat dupa meci, Robin Zucker, fan al nationalei Romaniei.

“A fost excelent. Ambele echipe sunt fericite. Si noi suntem fericiti. Succes la meciul urmator” – spunea, la randul sau, Michael Dyttert, fan al nationalei slovace.

AM

FOTO: FRF