De ce sa alegi un DJ pentru botez?

dj botez

Botezul este o petrecere la scara mai redusa decat un eveniment precum nunta. In general, acesta se organizeaza la restaurant si nu este o petrecere care sa tina toata noaptea.

Din acest motiv, tot mai multe persoane aleg sa faca compromisuri la organizarea botezurilor, renuntand la cateva elemente care fac dintr-un astfel de eveniment unul reusit, ce va fi amintit cu placere peste ani. Este adevarat ca botezul este un eveniment complet diferit fata de nunta si trebuie tratat si organizat ca atare, insa acesta este cu adevarat un eveniment unic in viata. Cuplurile se casatoresc si divorteaza, insa fiecare dintre noi avem parte de un singur botez.

Gandind astfel, botezul devine un eveniment poate chiar mai important decat petrecerea de nunta, iar organizarea lui ar trebui sa fie ceva memorabil, ceva ce poate fi privit cu placere impreuna cu copiii, pe masura ce acestia cresc. Iar pentru o petrecere reusita, muzica este ingredientul principal.

Dj botez sau muzica de acasa?

Multi pot avea impresia ca a pune muzica pentru un eveniment nu este cu nimic diferit de playlist-ul de acasa, iar aceasta este greseala principala care se face in organizarea petrecerilor si a evenimentelor de amploare. De ce playlist-ul de acasa nu este indeajuns pentru o petrecere cu peste 50 de invitati?

  • un DJ de botez nu aduce doar playlist-ul, ci si sonorizarea necesara. Prin sonorizare se intelege intreaga gama de echipamente necesare pentru un sunet impecabil.
  • pe langa muzica, este tot de datoria DJ-ului sa intretina atmosfera
  • toate anunturile pot fi facute prin microfon pentru a atrage atentia asupra momentelor importante ale evenimentului.
Vezi si:  Cura de slabire disociata, in topul celor mai populare diete din 2012

A pune muzica pentru botez nu inseamna doar a crea un playlist pornit apoi pe shuffle. Persoana care se ocupa de aceasta parte a evenimentului trebuie sa se concentreze in exclusivitate pe aceasta indatorire. Un DJ pentru botez experimentat, precum cei ce pot fi gasiti pe site-uri ca www.partydj.ro, stie exact cum sa animeze fiecare tip de petrecere in parte si datorita faptului ca este platit in mod special pentru acest rol, isi va dedica intreg timpul pastrarii unei atmosfere speciale.

Ca eveniment, botezul este mult mai pretentios in ceea ce priveste muzica si sonorizarea decat alte tipuri de petreceri:

1. La eveniment participa adesea si un numar de copii cu varste destul de fragede, astfel ca volumul muzicii trebuie atent monitorizat pentru a fi destul de tare incat sa imbie la dans, insa nu atat de tare incat sa deranjeze urechile mai sensibile.

2. Cei mici si tema evenimentului in sine trebuie inclusa in playlist. Un dj botez cu experienta va stii cum sa combine gusturile muzicale ale adultilor cu cateva melodii si pe placul celor mici, astfel incat muzica sa reflecte perfect tema evenimentului si anume sarbatorirea unei noi vieti.

3. Pentru ca un botez nu tine toata noaptea, playlistul trebuie adaptat ca atare. Un DJ botez profesionist stie exact ce tip de muzica se potriveste fiecarui moment al petrecerii, iar atunci cand s-a incheiat, firma se ocupa de stransul echipamentului, scutind organizatorii de o grija in plus.

Botezul este un eveniment care trebuie sa fie cel putin la fel de memorabil ca si nunta, iar pentru ca se intampla o singura data in viata, organizarea merita toata atentia la detalii. Muzica poate transforma orice petrecere in ceva memorabil.