Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, s-au mutat impreuna

Screenshot

„Ea are o buna influenta asupra lui” – spun apropiatii. Ines de Ramon este prima relatie serioasa pe care o are starul dupa despartirea de Angelina Jolie.

Dupa mai bine de un an de relatie, Brad Pitt si Ines de Ramon s-au mutat impreuna, in mod oficial. Mai exact frumoasa iubita a lui Brad Pitt s-a mutat acasa la actor.

„Stau impreuna de cateva saptamani. Ea are o influenta foarte buna asupra lui. Brad e indragostit si fericit cum nu a mai fost demult” – a spus un prieten al cuplului. Brad Pitt are 60 de ani, iar Ines de Ramon jumatatea varstei lui: 30 de ani.

Este prima relatie serioasa in care intra Brad Pitt, dupa divortul de Angelina Jolie. Fosta sotie l-a acuzat de violenta si abuz asupra copiilor, dar autoritatile au stabilit ca acuzatiile sunt false.

Ines de Ramon e creatoare de bijuterii si a fost casatorita cu artistul Paul Wesley. Cei doi s-au separat in 2022, dar divortul a devenit oficial in 2024. Ines a inceput relatia cu mult-ravnitul Brad Pitt in 2022. Au incercat sa tina idila secreta, dar au fost zariti imbratisandu-se, in noiembrie 2022, in culise, la un concert Bono, in Los Angeles.

MM