Gheata carbonica, cel mai nou trend in organizarea unei nunti

Gheata carbonica

Trendurile in materie de nunti au acoperit intotdeauna intreg spectrul de la bizar, extravagant, pana la elegant si chiar flamboiant, in ultimul timp insa, gheata carbonica a furat lumina reflectoarelor, facand din nuntile celebre ale anului experiente de vis despre care se va vorbi mult timp. Vedetele par sa o adore, dar nici restul viitoarelor mirese nu ii raman indiferente odata ce vad rezultatele.

Ce este in realitate gheata carbonica? Gheata uscata este de fapt dioxid de carbon in stare solida si are proprietatea spectaculoasa de a crea o patura de nori asemanatoare cu efectul masinilor de fum, insa mult mai densa si vibranta. Aceasta nu are continut toxic deci poate fi utilizata fara probleme in orice zona a spatiului in care se desfasoara nunta si este lipsita de miros, fiind perfect potrivita si pentru spatiile cu ventilatie slaba.

Gheata carbonica are numeroase avantaje fata de masinile de fum obisnuite, ne asigura expertii. In primul rand, aceasta este perfect inofensiva pentru persoanele cu probleme de respiratie precum astmul, de asemenea nivelul paturii de fum greu poate fi controlat pentru a nu se ridica mai sus de nivelul genunchilor, iar substanta este perfect inodora.

Care este motivul pentru popularitatea de care se bucura in ultimul timp aceasta substanta? Nimic nu arata intregii lumi cat de fericit este noul cuplu ca un prim dans pe o patura de nori. Pentru multe mirese, o astfel de experienta este visul copilariei pus in scena creand acel decor de vis si intimitate pentru cuplu.

Cum firmele precum www.dioxid.ro ofera aceste servicii la cele mai accesibile preturi, covorul de nori creat cu ajutorul ghetii carbonice nu este rasfatul exclusiv al vedetelor precum Cristi Borcea, orice mireasa poate avea parte de acest element surpriza pentru a crea o nunta ca in povesti.

Vezi si:  Consultul de medicină internă: Diagnosticarea și managementul afecțiunilor medicale complexe

Entuziasmul mireselor pentru acest nou trend este pe masura spectaculozitatii pe care o creeaza. Sondaje facute pe viitoarele mirese ale lui 2013 arata ca marea majoritate isi doresc deja o astfel de aditie pentru ziua lor speciala, gheata carbonica pentru nunti surclasand alte elemente romantice precum lebedele albe, limuzina sau caleasca pentru miri.

Pe langa efectul magic pe care aceasta substanta il poate crea pe ringul de dans pentru un prim vals de neuitat, ea poate fi pusa si in bauturi pentru a spori atmosfera de eleganta si mister. In paharele de sampanie cu care sunt intampinati invitatii la sosire spre exemplu, gheata uscata creaza valuri de fum efervescent ce se revarsa peste buza paharelor, contribuind la aceea prima impresie atat de importanta. Dar ideile nu se termina aici, unii organizatori de nunti aleg chiar sa serveasca cocktail-uri cu gheata carbonica pentru a armoniza paleta de culori a evenimentelor cu cele din pahare. Spre exemplu, pentru o nunta in alb si roz se pot servi cocktai-luri Pantera roz acoperite de un strat dantelat de fum. Cand vine vorba de acest nou trend, singura limita este imaginatia organizatorilor.

Desi firmele care presteaza astfel de servicii sunt relativ noi pe piata romaneasca, masinile de fum cu gheata carbonica fac deja furori, iar 2013 promite sa fie anul in care tinerii miri isi vor putea exprima fericirea plutind cu adevarat pe nori, iar pentru cei mai putin romantici, raman bauturile racite intr-un mod absolut original despre care invitatii vor vorbi mult timp dupa consumarea evenimentului.