Dinamo si-a lansat noul echipament sportiv

echipament dinamo

Clubul Dinamo a facut de curand doua dezvaluiri majore: schimbarea echipamentului sportiv pentru sezonul 2013-2014 si posibilitatea suporterilor echipei de a cumpara echipamentul nou lansat de pe site-ul clubului. Dinamo devine astfel prima echipa din tara care lanseaza concomitent echipamente sportive noi de joc si pune in acelasi timp la dispozitia suporterilor echipament asemanator.

In cele mai multe situatii, optiunile suporterilor sunt limitate cand vine vorba de achizitionarea echipamentelor in culorile echipei favorite. Echipele fie nu pun la dispozitia suporterilor echipamentul folosit de echipa, fie echipamentul este vechi de cateva sezoane. Suporterii care doreau un echipament identic cu cel al echipei favorite erau nevoiti sa apeleze la site-uri de genul www.sportsclub.ro pentru personalizarea unei echipament cat mai asemanator cu cel folosit de echipa.

Cu ocazia lansarii noului echipament, Fotbal Club Dinamo a dorit sa isi rasfete suporterii oferindu-le o supriza bine meritata sub forma echipamentului disponibil pe site-ul echipei. Vorbind despre noul echipament, Ionut Negoita declara ca este un echipament deosebit dedicat unei ocazii deosebite, pe care echipa se bucura sa il impartaseasca cu suporterii.

Echipamentul pentru sezonul 2013-2014 este foarte similar cu cel din sezonul 2006-2007, iar aceasta poate sa fie sau nu o coincidenta, sezonul 2006-2007 marcand ultimul titlu in Liga I al echipei din Stefan cel Mare. Cu siguranta aceste similaritati fac trimitere la marile ambitii ale lui Dinamo pentru sezonul ce urmeaza.

Tot in cadrul conferintei de presa dedicata lansarii noilor echipamente sportive, Ionut Negoita a vorbit si despre ambitiile echipei pentru perioada imediat urmatoare, precizand ca isi doreste de la echipa nu o revenire spectaculoasa insa de scurta durata, ci o revenire treptata, dar sigura, finalizata cu un loc de cupa.

Desi declaratiile sunt vag contradictorii, tendinta de revenire si spiritul de lupta al echipei s-au evidentiat deja in ultimul timp, iar noul echipament pare sa fie conceput exact cu aceasta revenire in gand.

Este vorba de un echipament simplu, asa cum arata scurtul filmulet de promo lansat de echipa. Varianta pentru meciurile jucate acasa este complet rosie, iar cea pentru meciurile jucate in deplasare este alba. Numele jucatorilor este inscriptionat pe tricouri cu alb pentru varianta rosie si rosu pentru varianta alba. Adevarata surpriza vine sub forma unui detaliu minor, usor de trecut cu vederea initial: toate tricourile au fata lui Catalin Haldan, jucatorul care va purta mereu numarul 11 in inimile suporterilor. Supranumit „unicul Capitan„, Haldan a fost unul din cei mai loiali jucatori ai lui Dinamo. Decesul acestuia in 2000, la doar 24 de ani, a lasat multi suporteri si intreaga echipa cu inimile grele. Noul echipament Dinamo este si un omagiu adus acestui jucator care a reusit sa isi puna amprenta intr-un timp atat de scurt.

Suporterii Dinamo se declara mai mult decat incantati de posibilitatea de a achiztiona noile echipamente aproape in acelasi timp cu echipa, iar vanzarile de pe site-ul oficial sustin entuziasmul exprimat. Suporterii pot alege sa personalizeze setul de echipamente sportive achizitionate, iar calitatea materialelor este, conform celor care au achizitionat deja echipamentul, mult superioara variantelor mai vechi.