Cea mai nouă colecție de la TATUUM. Vezi ce paltoane vor fi la modă în această iarnă

ttum_08721

Când primele zile friguroase anunță venirea iernii, este timpul să te gândești la un palton. Brandul TATUUM, cunoscut pentru atenția la detalii și calitate, a introdus în ultima sa colecție adevărate comori. Este vorba despre paltoane elegante care te fac să te simți specială, indiferent de ocazie.

Inspirații colorate pentru zilele de iarnă

Culorile deschise ale paltoanelor sunt un mod excelent de a-ți adăuga energie în zilele gri. Totuși, acestea nu sunt singurele propuneri de la TATUUM. Surprinde-i pe cei din jur cu un roșu vibrant, un vișiniu profund, un bleumarin clasic sau un roz șocant. Fiecare zi să fie o sărbătoare a stilului!

Diversitatea materialelor – lâna se întâlnește cu viscoza

Utilizarea diferitelor materialenu face colecția să fie doar frumoasă, cir și practică. Paltoanele de lână sunt perfecte pentru zilele foarte reci, iar modelele din viscoză sunt alegerea ideală pentru zile mai blânde.

Stiluri pentru femeile care apreciază clasicul

Pentru iubitoarele de clasic, propunem paltoane cu modele delicate, combinate cu pantaloni clasici și cizme elegante. Acest look este potrivit atât la birou, cât și pentru ieșirile de seară.

Modernitatea în combinație cu tradiția

Dacă ești în căutare de ceva nou, nu neapărat în stil tradițional, TATUUM a pregătit ceva pentru tine. Paltoanele de toamnă cu design modern se potrivesc perfect cu rochii sau fuste la modă.

Accente roz în garderoba de iarnă

Rozul este o culoare care este o prezentă constantă pe podiumurile de modă de câteva sezoane bune. În colecția TATUUM, veți găsi paltoane în diferite nuanțe de roz – de la pasteluri delicate la rozuri intense. Un palton de toamnă de damă roz se potrivește perfect cu pantaloni închiși la culoare și cu accesorii deschise la culoare. Este alegerea ideală pentru femeile care doresc să adauge un strop de farmec feminin ținutelor lor, fără a pierde din eleganță.

Vezi si:  Unele extracte din plante pot prelungi viata

Finisaje pline de detalii

Fiecare palton din colecția TATUUM se remarcă prin atenția la cel mai mic detaliu. Butoni interesanți, cusături atent realizate și design-uri unice fac ca aceste paltoane să fie nu doar practice, ci și extrem de stilate. Astfel, chiar și-n timpul iernii, te poți simți încrezătoare și specială.

Iarna nu trebuie să fie plictisitoare și monotonă. Datorită noii colecții de paltoane de la TATUUM, fiecare femeie poate să se simtă elegantă și stilată. Alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului tău și bucură-te de fiecare zi de iarnă.