Weekendul prea scurt sau prea multe de făcut? TOP 5 sugestii de activități în București și împrejurimi

weekendulpreascurtsaupreamultedefacuttop5sugestiideactivitatiinbucurestisiimprejurimi

Uneori parcă ai senzația aceea că weekendul nu are suficiente zile pentru câtă treabă și activități sunt de întreprins. Finalul de săptămână ar trebui dedicat atât sarcinilor de casă care poate nu au fost rezolvate în timp util, dar și relaxării și petrecerii unor momente de calitate.

Dacă așa stă treaba, află în rândurile următoare câteva recomandări de weekend pe care să le savurezi pe cont propriu sau, de ce nu, cu prietenii tăi.

Iată ce activități interesante poți programa pentru următorul tău weekend liber

  1. Muzică, muzică și iarăși muzică

Fără muzică, viața ar fi atât de tristă și sigur nu există o persoană care să își imagineze traiul fără existența sunetelor. În București poți găsi oricând o locație gata să te impresioneze cu muzică de calitate.

Așa este și Berăria H, un restaurant de evenimente în București perfect pentru serile de weekend în căutare de distracție și diversitate. Și cum bine știi, muzica live merge la fix cu o mâncare bună, un pahar de vin deosebit și compania celor mai buni prieteni. Frumoasă combinație, nu-i așa?

  1. Parcurile de agrement pentru relaxare în aer liber

Dacă weekendul tău presupune o mai multă relaxare ca de obicei, mai ales după o săptămână nebună de muncă, îți poți încărca bateriile în aer liber. Natura liniștește oricând pe oricine vrea să evadeze din peisajul clasic, iar parcurile sunt exact ceea ce se recomandă în acest demers.

Fie că alegi locațiile deja cunoscute din București, precum parcul Herăstrău, IOR sau Cișmigiu sau poate cele din împrejurimile capitalei, opțiunile sunt excelente și poți profita de ele mai ales în perioada călduroasă, cât nu este nevoie să pui atât de multe haine pe tine pentru a ieși din casă.

  1. La shopping, oricând o plăcere
Vezi si:  Detartrajul - o procedură stomatologică cu numeroase beneficii!

Trebuie să recunoști că îți face plăcere să ieși la cumpărături, mai ales dacă ai ceva frumos și în așteptare pe listă, probabil un lucru pe care ți-l dorești cu ardoare. O astfel de îndeletnicire poate fi relaxantă și se poate desfășura în grup, cu prietenii tăi buni.

Evident că nu vei lua la pas fiecare magazin în parte, ci probabil vă veți opri și la un brunch special, în inima Bucureștiului dacă se poate. Îmbini astfel utilul cu plăcutul și te poți relaxa la o sesiune de shopping alături de amicii tăi de weekend.

  1. La pas pe la cafenelele cochete

Cât de frumoase sunt cafenelele și terasele din București, mai ales din zonele centrale. Nici cartierele nu duc lipsă de locații bine șlefuite care atrag clienții cu cea mai bună cafea. Îți poți acorda un pic de timp în weekend pentru un asemenea răsfăț, mai ales dacă vremea este frumoasă și soarele îți spune clar că este momentul oportun să profiți de ocazie.

  1. Prin Centrul Vechi pentru a lua pulsul străzii

Categoric Bucureștiul are ce să îți ofere la final de săptămână. Nu poți trece cu vederea distracția din Centrul Vechi, unul din locațiile de interes pentru bucureșteni și turiști curioși să vadă dacă prețul pentru o bere este mult mai mic decât cel de acasă.

Barurile, cluburile și restaurantele din inima capitalei spun câte o poveste în fiecare seară, iar dacă ai timp liber în weekend, poate ar trebui să iei și tu pulsul distracției, alături de prietenii tăi.

Așadar, nu ezita să descoperi activitățile oferite de capitală și încearcă să profiți de orice moment special ce ți se ivește. Weekendul este uneori  prea scurt pentru distracțiile oferite de acest oraș superb, însă încearcă să te organizezi și să te bucuri de opțiunile programate pentru finalul de săptămână.