Unde găseşti o ofertă bună de certificate SSL în 2024?

thumbnail

Cu un certificat SSL poţi securiza partajarea de date şi informaţii de pe internet. Aceste certificate sunt cu atât mai importante pentru deţinătorii de magazine online sau site-uri web care pot impune realizarea unor tranzacţii şi oferirea de date confidenţiale precum informaţiile bancare, datele cu caracter personal şi altele din aceeaşi sferă.

Toţi cei care au un certificat SSL beneficiază de o bună protecţie a datelor astfel încât pot preveni atacurile cibernetice şi furtul acestor informaţii care pot aduce prejudicii serioase atât proprietarului de site, cât şi celor care le accesează şi oferă astfel de informaţii sensibile. Dar, unde poţi găsi o ofertă bună dacă vrei să cumperi un astfel de certificat în 2024?

Cine îmi poate oferi acces la un certificat SSL?

Odată cu creşterea numărului de atacuri cibernetice, certificatele SSL au devenit tot mai căutate. Pe piaţă vei găsi numeroase companii care îţi pun la dispoziţie astfel de certificate. Însă, în mod evident, la fel de important pentru cel care le achiziţionează este ca firma să fie una de încredere, certificatul să ofere o protecţie cât mai vastă şi, de ce nu, să fie şi la un preţ avantajos.

La cyber_Folks poţi opta pentru unul dintre cele 4 pachete de certificate SSL disponibile care pornesc de la preţul de 9.99 euro/an, iar astfel afacerea sau site-ul tău se va bucura de siguranţa de care are nevoie fără a fi necesar să faci compromisuri financiare. Întregul proces de tranzacţionare are loc facil, online, fără deplasări şi alte neplăceri, iar tu eşti cel care alege protecţia cuvenită.

Vezi si:  Politia germana a reusit desfiintarea unui “magazin” de pe internetul intunecat

Ce alte beneficii îţi mai oferă certificatul SSL?

Protecţia datelor cu caracter personal şi a tranzacţiilor nu este singurul avantaj pe care îl au toţi cei care dispun de certificate SSL. Beneficiezi de asemenea de un lucru important precum încrederea pe care potenţialii tăi clienţi ţi-o vor acorda negreşit. Lipsa unor incidente şi tranzacţiile în siguranţă îi vor ajuta să te recomande cu succes pe mai departe şi bineînţeles, să revină oricând cu o nouă solicitare.

Pentru un plus de încredere poţi opta inclusiv pentru pachetele care includ şi validarea domeniului, a organizaţiei, respectiv a registrantului, ceea ce denotă un plus de încredere nu doar pentru website, ci şi pentru companie propriu-zis. Pe această cale, oamenii interesaţi să achiziţioneze sau să realizeze diferite colaborări, vor putea analiza îndeaproape statusul companiei şi al brandului tău.

Totodată, pentru Google vei deveni un nume de încredere, ceea ce înseamnă că va fi mai uşor să te faci recunoscut şi să-ţi creşti autoritatea/ vizibilitatea în rândul motoarelor de căutare având astfel o pagină web considerată a fi de încredere. Oamenii sunt mai meticuloşi de când atacurile cibernetice şi incidentele similare s-au înmulţit, aşa că pot avea nevoie de o motivaţie puternică pentru a decide să colaboreze cu o entitate sau să acceseze un site. Fiecare risc va fi semnalat de către certificatul SSL astfel încât ei să poată părăsi pagina sau să ia alte decizii pe care le consideră relevante.

În cazul unor erori, se pot solicita inclusiv daune pentru neplăcerile produse, iar totodată se respectă şi politica GDPR care are o serie de prevederi stricte în ceea ce priveşte protejarea datelor cu caracter personal.

Vezi si:  Cea mai mare investitie facuta vreodata in cercetarea romaneasca: 20 de centre de excelenta

Prin urmare, dacă doreşti să-ţi creşti încrederea faţă de cei care accesează site-ul tău, alege un pachet de certificate SSL de la cyberfolks.ro cu care poţi bifa simplu şi rapid o mulţime de necesităţi în materie de securitate. Au o ofertă bună anul acesta.