Globalistul Klaus Schwab se retrage, dar ramane familia lui la conducerea Forumului Economic Mondial

Din motive de varsta si sanatate, Klaus Schwab se retrage de la conducerea Forumului. Cel putin asa anunta mai multe surse de presa, potrivit carora angajatii ar fi primit un e-mail in acest sens.

Forumul Economic Mondial ar avea venituri de 500 de milioane de dolari si rezerve de 200 de milioane de franci elvetieni. Forumul a fost infiintat in 1971 de Klaus Schwab si este asociat cu miscarea globalista si chiar cu acel guvern mondial care, spun unii, ar lua toate deciziile, in orice loc de pe glob. Potrivit unora, ar fi o mare schema financiara de care profita mai-marii lumii. Schwab, in varsta de 85 de ani, nu a anuntat numele succesorului sau, dar presa vorbeste despre Borge Brenede, presedintele Forumului, fost ministru de externe al Norvegiei. El are o relatie foarte buna cu Klaus Schwab, cei doi colaborand indeaproape. Insa el ar fi doar fața vazuta. In culise, deciziile importante vor fi luate de familia Schwab.  Mai exact, fiul sau, Olivier Schwab, director executiv al Forumului, si fiica sa, Nicole Schwab. Nu e de neglijat nici rolul sotiei lui Klaus Schwab, Hilde, care se ocupa de fundatia Forumului si de acordarea premiilor. Un alt potential succesor ar fi Christine Lagarde, presedinta Bancii Centrale Europene.

Klaus Schwab ar fi bolnav

Inca de acum cateva luni au aparut zvonuri ca marele sef, Klaus Schwab, ar avea probleme de sanatate si ar fi fost spitalizat. Retragerea lui ar urma sa fie aprobata de autoritatile din Elvetia, acolo unde are sediul Forumul Economic Mondial.

Guvern mondial, satanism… sunt doar cateva dintre acuzatii

La adresa Forumului Economic Mondial au fost lansate nenumarate acuzatii. Schwab este considerat de unii ca fiind slujitor al fortelor intunericului. Alte acuzatii, mai blande, sunt ca Forumul este, de fapt, elita conducatoare a lumii. Iar cei pe care ii vedem an de an la reuniuni – Merkel, Ursula von der Leyen, seful OMS plus o multi de alti fosti si actuali demnitari – sunt “uneltele” acestei elite.

Vezi si:  Se vor scumpi diamantele

AM